tirsdag 12. februar 2008

Dewey på spor etter Krissi

Dewey hadde hylt da han så at jeg tok på meg vesten - og Tara fikk trene. Det gjorde litt vondt i meg, men nå var det endelig hans tur.

Sporet hadde ligget ca. 2,5 timer. Det var opphold, og skiftende vind i dag. Dewey tok sporoppsøket fint og det tok ikke lang tid før han fant en gjenstand. Følte han var bra på sporet i dag, kanskje litt av i en vinkel, der jeg hadde følelsen av at han kuttet sporet. (Dette stemte ikke, når man ser på sporloggen). Ellers rotet han litt på slutten. Det er ett sted der han alltid vil gå, - og jeg hadde en veldig følelse av at han gikk av sporet, - derfor stoppet jeg og sjekket med GPS`en. Det viste seg at jeg hadde rett. Vi gikk tilbake, og han tok opp igjen sporet og fant slutten. Veldig bra!!! Belønnte med ball i snor, kuul pipeleke og godbiter.

Gult spor = Krissi, Rødt spor = oss.


Er godt fornøyd med dette - etter baksporet hans forrige tirsdag..... I dag fant han 3 av 4 eller 5 gjenstander (- sporlegger husket ikke..). Takk for hjelpen Krissi!!

1 kommentar:

Krissi sa...

Kjempebra jobbet av Dewey!! :) Bare gøy å hjelpe til, jeg syntes alltid det er kjekkere å gå andres spor - går man egne har man lett for å overstyre.. :)