mandag 11. februar 2008

Postveien 86

Da var Tara med på bygnings-søk igjen. Hun var første mann i dag, og helt "klar". Søkte fint av området (1. etg) på egenhånd og fant også en figurant. Etter en stund med fillelek/byttelek prøvde Ronny å stoppe leken - og det resulterte i at Tara halset ;-) Ellers prøvde hun å gå spor på teppet, - men det gikk ikke så bra :-) Vi søkte litt videre, før Tara ville opp trappene.

Også i 2 etasje søkte hun helt selv og fant figurant. Veldig bra. Men vi manglet en person, så da bar det ned igjen, og nå så man tydelig at Tara hadde noen i nesen. Hun jobbet og jobbet, men klarte ikke lokalisere figuranten. Så måtte hun plutselig på do midt i det hele (- og ja, hun har vært ute fra 9.00 til 17.00 i dag!!) Plukket i alle fall opp, og fortsatte søket. Aud annbefalte meg å lukke den ene døra, - noe jeg gjorde, men Tara åpnet den igjen. Prøvde enda en gang å lukke, og nå begynte frustrasjonen å komme. Jeg var så dum at jeg bare sa "søk" og dermed begynte Tara å ville apportere ting. Da jeg så sa "søk mann" gikk det bedre, og endelig fant hun figuranten.... Bak en dør i ett hjørne med en annen dør åpen ved siden av (stengte litt for den første døra).

Tara virket kry da vi endlig var ferdig. En kjempebra trening!

Nå er spørsmålet, gjør jeg noe dumt hvis jeg begynder med halsmelding i ruinsøk neste gang? Vil det ødelegge for den vanlige meldingen? Råd motas med takk (selv om det ikke er sikkert at de følges :-D )

4 kommentarer:

Kristin M sa...

Jeg tror jeg ville ennå fortsatt med rett i lek på miljøtreningene.
Men det er min mening.
Hilsen Kristin

Kristn T sa...

En ting om gangen kanskje? Det kan kanskje være greit å få befestet bringkobbelmelding før du begynner å trene halsmelding, så slipper Tara å være i tvil om hva hun skal!

Tyewed sa...

Takk for tilbakemeldingene, skal se om jeg ikke følger de rådene. De høres jo fornuftige ut :-D

Aud sa...

Tror det er gode råd du har fått :-) Alt er jo ganske så nytt for Tara enda. Tror ikke det blir noe problem å få Tara til halse når du vil legge inn det :-)