onsdag 20. februar 2008

Utfordringen...

Det siste nye i bloggverdenen (tenk at jeg er der også nå…) er å sende hverandre utfordringer. Tone sende denne til meg :

Hvor er hunden født? Hos Vokterens kennel på Mogreina.

Hvor mange halsbånd og leiebånd har hunden? 3 Halsbånd, 3 seler (hvorav en sporsele og en IPO sele) og tror det er 3 eller 4 leiebånd….

Hvordan er hundens forhold til vann? Han elsker vann, men svømmer helst hvis vi kaster noe han kan hente. Det er forresten det kjekkeste han vet. Ellers er vann til å kjøle seg ned i - og av og til, til å drikke…

Har hunden noen klær? Ja, ett varmdekken og ett kalddekken (dekken som virker avkjølende på varme sommerdager).

Har hunden noen kjennetegn som skiller den fra hunder av samme rase? Han er tricolor, har veldig lang hale (noe som ikke er så vanlig på rasen) og har en hvit flekk i nakken.

Hvordan reagerte resten av flokken (tobeinte og firbeinte) da hunden flyttet inn? Han ble øyeblikkelig godtatt og elsket av alle.

Hva er den beste belønningen hunden kan få? Å få springe og hente fotball og pinner (- i tillegg til treningen i seg selv).

Hva er det beste hunden vet? Å få bruke hodet sitt! Men snakker vi belønning så varierer det faktiskt, men sjokoladekake er godt….., - og leverpostei på tube. Nå også kylling….!

Har hunden noen spesielle egenskaper? Han snur på femøringen til tross for størrelsen - også i lufta! Han kan hoppe veldig høyt hvis han vil. Ellers så er han veldig forsiktig og snill med unge dyr, og er derfor blitt brukt som fremmed sosialiserer på diverse svært unge valpekull.

Noen spesielle ugangstereker hunden gjør? Nei!!

Hvor sover hunden om natta? På gulvet utenfor soveromsdøra vår.

Hvilket fòr får hunden? TechniCal.

Hvordan reagerer hunden på noen dagers hvile? Han takler det bra, siden vi bevist har ”trent” på dette. Men må vel tilstå at han er litt ekstra gira når han da først får lov til å gjøre noe.

Hva tror du ville være hundens drømmetilværelse? Løpe fritt, gjete og jobbe på en gård eller ranch slik han er avlet for.

Minst 4 hunder jeg videresender utfordringen til: Kjenner ingen nye med blogg enda…., men vi får se om det ikke dukker opp noen etter hvert… Yepp, der kom Kristin og Athena på banen , så da videresender jeg utfordringen til dem

Ingen kommentarer: