mandag 24. mars 2008

Respitt 1 påskedag

Komiteen i SBK hadde bommet litt på datoen, og satt opp respitt på 1 påskedag.... Ja, ja, det var jo bare å møte opp, særlig denne dagen måtte Eivind til pers - han skulle også være dommer.... Så Maia og Eivind troppet opp i snøvær (nesten snøstorm), det lavet til tider ned fra himmelen. Jeg benyttet sjangsen til å kose meg hjemme med symaskinen...

Løpene ble så som så, Tara gikk feilfritt i hopp, - men hadde en vegring i agilityen, med Eivind.
Med Maia hadde hun en vegring i hopp og disk i agilityen.

Kahrma hadde flere feil/vegringer, men kom igjennom løypene MED EIVIND SOM DOMMER!! Det må vel sies å være ett stort fremskritt, siden Kahrma normalt bare skal til pappa.... - hun hadde en gang der hun ville stikke bort til han, - men Maia klarte å bryte henne. Kjempebra!

Dewey gikk feilfritt i agility, men fikk en vegring i hopp - fordi Eivind ville hindre han i å ta feil tunellåpning. Eivind ser i ettertid at han bare skulle ha latt Dewey gå, da hadde det løpet også blitt feilfritt.
(Rune var dommer når Eivind gikk)

Hva har skjedd??? Har Dewey endelig blitt voksen? Han har i alle fall forandret seg. Han virker roligere og mer konsentrert når vi trener nå - mer styrbar, om man kan si det sånn.... Sier ikke at han aldri bjeffer, men det virker som om vi lettere klarer å bryte han nå, - får bare håpe det varer....

Merket også at Tara forandret seg da hun fylte 3 år, så kanskje er det noe der, på enkelte hunder.... Jeg er i alle fall av den formening at de færreste store raser er voksne ved 2 år, - (selv om det står i mange hundebøker) har ingen erfaring med det på hunder jeg har, eller har møtt i alle fall.

1 kommentar:

Kjetil sa...

Tja, nå er jo D i slekt med Ping og han syntes jeg ble mer og mer voksen ved 3års alderen.