lørdag 19. april 2008

Tur, "safran" og hjort..

Endelig klarte Kristin og jeg å få til en liten orienteringstur sammen. Kristin hadde med seg Athena og jeg hadde etter mye frem og tilbake, tatt sjangsen på å ta med meg Kahrma. Regnet med at Kristin ville ha hjulpet meg hvis det ikke gikk bra..... Even var forresten veldig bekymret før jeg gikk. Han skulle ta de to andre hundene med ut på tur. Alt gikk veldig bra. Kahrma var flink til å gå i bånd.

Vi hadde en nydelig tur. Tok det med ro og gikk og skravlet sammen mesteparten av veien. Brukte 3,5 time, men det merket vi ikke – tiden bare fløy!

Vi sleit litt med to poster. Den ene endte vi til slutt med å tråkke på ;-) Den andre, tok vi ut nytt utgangspunkt på, og så gikk vi inn mot posten. Da gikk vi rett på. Det viste seg at vi hadde vert like ved den posten (hadde gått på kompasskurs), men akuratt der hadde det kommet en løs hund, så vi ble litt distrahert - kan man vel si.

Uansett en fin tur, der vi så både safran (nytt ord for fasan ;-) og hjort. Hundene kunne nok tenkt seg å fått jakte litt, men de måtte pent gå i bånd. De fikk likevel være løse litt noen steder, der det var vanskelig å gå, og ett sted der de fikk bade og avkjøle seg litt. Deilig å komme hjem og føle at man hadde fått beveget seg litt :-D Skulderen verker litt etter turen, men det kommer seg. Det å snuble er nok ikke så lurt....., får bare lære å holde meg på beina ;-D

Kristin var veldig omtenksom og påpasselig hele veien, - til og med da vi skulle kjøre. Jeg ble værende litt fordi mobilen ringte (tok ikke sjangsen på å kjøre med en arm og å snakke i mobil.... - har jo ett ansvar overfor andre man møter også), og da gikk det ikke lang tid før Kristin tok kontant og lurte på om det var noe galt ;-)

Takk for omtanken og enda en fott tur sammen Kristin :-D

4 kommentarer:

Kristin M sa...

Tusen takk for turen. Trengte en tur i rolig tempo når kroppen ikke er i form. Selvfølgelig er jeg bekymret for deg. Og ble urolig når jeg ikke så deg kjøre etter meg. Ja,mange rare dyr en kan se på slike turer, til og med en "safran".
Hilsen Kristin

Anonym sa...

Hørtes ut som en deilig tur! :) Men kan du være så snill Å SE TIL H*LVETE Å SLUTTE MED Å FALLE!!! Ikke rart folk blir bekymra for deg, når du driver på slik! ;-) Vi vil ha deg tilbake i full gang igjen, skjønner du vel! Klæm!

Kristin T sa...

Godt å lese at du begynner å bli bedre.... Så hvis du bare holder deg på beina en stund til nå... så blir det bra :-)

Tyewed sa...

Skal prøve å løfte beina litt mer i fremtiden, så kanskje jeg holder meg på beina ;-)