torsdag 8. mai 2008

Enda en gang null trening……

I dag måtte Tara til dyrlegen for å ta HD bilder av hoftene. (NRH krav).

Hadde fått beskjed om at hun ville være ”fit for fight” etter en liten stund, og at det ikke ville være noen problemer med å trene seinere på dagen.

Vet ikke hva de har gjort med henne, men da det var mat-tid i 21.30 på kvelden, sjanglet Tara fortsatt. Da hadde hun sovet hele dagen helt fra vi kom hjem. Tara fikk den første sprøyten 12.30 og den andre ca. 13.00. Først i 01.00 tiden begynte hun å kvikne litt til. Tror rett og slett de må ha glemt at Tara fikk dobbel dose for å sovne, slik at de ga henne for lite oppvåkningsmidddel. Men jeg har ikke peiling, synes bare det er rart at hun skulle være så slått ut, når de sa hun ville være helt normal innen kort tid.

Ja, ja nå er det også gjort, 2 sprøyter og 3 bilder skulle til før dyrlegen sa at jeg kan forvente og få en A på hoftene til Tara, – men han har ikke lov til å gi meg noe resultater…..

Da er det ”bare” apellen igjen før B-ukas arbeid. - Det nærmer seg….

8 kommentarer:

Krissi sa...

Min erfaring er at det minimum tar kvelden, og kanskje mer tid, før de kommer seg etter de har vært dopet. Nå sist med Lara (som må dopes for ta klørne), var hun ganske uggen dagen etter og. Så jeg synes det er rart du fikk beskjed om at hun var "fit for fight" samme kveld?

Tyewed sa...

Ringte i dag dyrlegen og spurte dem om dette, og da sa de at enkelte hunder reagerer mer enn andre. Hvis Tara ikke er i form seinere i dag, måtte jeg kontakte dem igjen. Det skal ikke ha noe å si hvor stor dose med dop de har fått. Tara er bedre, men aldeles ikke i storform. Hun gjorde også fra seg inne i dag :-0

Kristin T sa...

Clara er lik. Hvis hun dopes tidlig på dagen, så er hun ikke seg sjøl før dagen etter! Så jeg kan aldri planlegge trenings samme dag, som hun dopes... (sjøl med oppvåkning)

Krissi sa...

Oi, stakkars Tara. :( Ikke helt i form, nei. Som jeg skrev, så var Lara helt utafor dagen etter hun ble dopa. Kanskje det blir verre med alderen for dem?
Håper Tara kommer seg i løpet av dagen i dag, iallefall!

Tyewed sa...

Nå er Tara seg selv igjen :-)
Bjeffer på alle slags lyder; saging, spikerslag og baller som dabber i bakken for å nevne noe....

Ja, ja jeg er en erfaring rikere jeg også. Må nok planlegge anderledes hvis det skulle bli nødvendig å neddope henne igjen en gang.

Kai-Erik sa...

Kanskje Tara kunne tenke seg å trene litt lydighet, spesielt fellesdekk med Umi. Han må også få gjort ferdig fellesdekken før hovedkurs...

Godt å se at Tara er tilbake i godt slag!

Krissi sa...

Det var godt å høre! :)

Tyewed sa...

Ja, Tara er med på lydighetstrening. Har ikke mer tid denne uka, men neste uke er vi stort sett ledige, - tror jeg.....