lørdag 21. juni 2008

Da har jeg visst vært på ”ulovlig trening” igjen….

Jeg har slitt veldig i det siste både med travle dager, fysisk - med sykdommen, og i tillegg skader jeg meg jo støtt i år….. Ja, jeg datt igjen på torsdag og slo selvfølgelig opp igjen ankelen, samtidig som ryggen også fikk seg en trøkk. Klarte ikke gå resten av dagen, beina bare forsvant under meg. På grunn av dette tenkte jeg ; null trening på meg på lørdag ;-( - Og hovedkurset nærmer seg…..

Så etter å ha snakket med noen andre, som heller ikke kunne trene på ”vanlig” tid – og til ”oppsatt” sted. Fikk jeg i siste liten, fri noen timer hjemmefra (mot at jeg lovte å ikke slå meg mer…., - og at jeg tok med meg alle hundene på en liten økt).

Uten å tenke mer på det, dro jeg glad og fornøyd til Sviland, der jeg fikk trent de to yngste hundene før de andre jeg skulle trene sammen med kom. De kom vel hesblesende i 11.30 – tiden.

Da de andre kom, hadde jeg trent både Kahrma og Dewey i feltsøk. Veldig enkelt. De fikk ligge i bli mens jeg gjemte baller til dem. Det ble derfor en blanding av lek og alvor ;-) Kahrma gjorde det veldig bra i dag – hun imponerer meg stadig for tiden ;-) Tara hadde forresten også fått luftet seg.

Tara var siste mann ut, siden hun også hadde fått en god tur (springe villmann og kose seg) tidligere på dagen. Jeg kunne ikke gå spor, pga beinet mitt – klarte nesten ikke kjøre bilen engang :-( Valgte derfor å rundere.

Tara gikk knallbra i dag, nesten B-rundering sa de andre :-)Jeg er også veldig fornøyd selv. Hun hadde fine lange blindslag, flott melding og nydelige passeringer. Farten var også ganske bra det meste av løypa. Dette var gøy! Hadde bare en gang der hun løp litt skeivt i forhold til der jeg sendte, og der skulle jeg ha kaldt henne inn…. – noe jeg altså ikke gjorde men, men.

Vel tilbake ved bilene så vi plutselig bilene til Tone og Paul. Min første tanke da var debrifing, - siden jeg visste at det hadde vært leteaksjon på gang i dag. Ganske riktig Tone hadde gjort funn og reddet ett liv i dag, - det gikk veldig inn på meg å få høre om det. Så hva må ikke Tone ha følt!? Kjempeflink var hun i alle fall! Selv fikk jeg meg en tankevekker, som jeg må tenke grundigere gjennom.

Etter at jeg kom hjem, hadde laget det meste til koldtbordet i morgen (barnedåp), dekket bord, og skulle starte på kakene, fikk jeg en melding om at det ikke var så populært at vi hadde trent uten å gi beskjed til resten. Derfor sorry til dere det gjelder. Jeg var ikke klar over at jeg gjorde noe galt. Hadde med vilje ikke satt meg opp noen steder fordi jeg ikke trodde jeg skulle få trent i det hele tatt. Da muligheten bød seg, var jeg ikke sen om å ta den, for valget mitt var å trene på Sviland eller ikke trene i det hele tatt. Selvfølgelig vil jeg trene når jeg kan! Får bare håpe at ingen blir alt for sure pga. dette, jeg mente i alle fall ikke noe galt med det – men var kanskje litt egoist…..

4 kommentarer:

Krissi sa...

Så kult å høre at runderinga til Tara gikk så bra! Dere har virkelig kommet langt! Men du MÅ være forsiktig nå, slik at DU er i form til B-uka på hovedkurset! Du bør kanskje få deg anstand, slik at du ikke får lov til å røre deg ute noen plass, uten at noen er med og passer på!! God bedring!

Aud sa...

Så bra at runderingen til Tara gikk så bra :-). Men hva skal vi gjøre med deg??? Du må være forsiktig Ghita, pålegg å gå med staver kanskje??? Ønsker deg i allefall God Bedring!

Kristin T sa...

Gøy å høre at Tara gikk bra... men nå MÅ du holde deg på beina! God bedring!

Tyewed sa...

Takk alle sammen!
Ja, jeg skal prøve å være forsiktig, problemet er bare at det ikke hjelper..... Er visst inne i ett år, der uhellene bokstavlig talt står i kø!Heldigvis ikke noe alvorlig enda da, - "bare" en kropp som får "skambank".... - og en del planer som går i vasken.... ;-)