lørdag 14. juni 2008

Gratulerer Eivind!!!!

I dag har Eivind, Maia og hundene gjordt det godt.
De er i Bergen og har nå gått 2 stevner der oppe. Her er resultatene så langt vi (de ) husker….:

Tara fikk en 1 og en 2 plass i klasse 3 i agility – feilfrie løp. Hun fikk også en 7 plass i hopp – med 1 vegring, og disket det andre hoppløpet.
Laget Tara er med på ”Best i Test” vant ett av lagløpene.

Dewey vant klasse 2 i agility – feilfritt, men disket hoppen. Første napp i agility til klasse 3 ;-D De andre to løpene er vi usikre på, men det var visst bra løp ;-) Eivind mener det er ett napp i ett av dem også ;-)
Oppdatert: Dewey fikk en 2 plass i hopp klasse 2, med o feil = enda ett napp til klasse 3 hopp ;-)
Laget Dewey er med på ”The Flying Mixed Team” fikk også en 1 plass!

Kahrma kom på 4 plass i agility – feilfritt, men disket hoppen. 1 napp i agility til klasse 2 ;-D ”Sjefene” husker ikke hvordan resten av løpene gikk, men mener det er enda ett napp hos Kahrma og Maia også.
Oppdatert: Kahrma fikk også en 8 plass i agility klasse 1, med 1 vegring = ett napp ;-)