torsdag 14. august 2008

Hudini slår til – igjen….

Da har vi ”oppgradert” gjerde rundt tomta vår (hagen). Gjerde er nå ca. 140 - 150 høyt over alt, men ved porten er det over to meter (det er her Dewey har hoppet over tidligere…). Porten er også solid bygd, med tette planker hele veien, og skikkelig lukkemekanisme. Derfor følte jeg meg nå temmelig trygg på at Dewey ikke kunne komme ut av hagen.

Hah!! Det var bare noe jeg trodde……, da Eivind kom hjem fra jobb i går, hvem kom løs og hilste på han?? Dewey!

Jeg hadde jevnlig gått i vinduet for å se etter Dewey, men hadde ikke sett han. Han er en ”liten” luring! Gjemmer seg under den store bilen, sånn at jeg ikke kan se han.

Uansett, han må ha ligget løs ute noen timer – hvis jeg skal dømme etter når jeg sist hørte at han peip bak i hagen (klarer ikke se hele hagen fra vinduene pga. et lite utbygg). Det som er bra(?) er at det er fullt kjør med arbeidere rett utenfor huset hos oss. Lyse driver og legger ned kabler. Så her skjæres det i asfalt, graves med store maskiner, bråker – og kryr av folk. Dewey ligger like fredelig – under bilen eller på trappa og bare ser på. Det må da være utrolig bra!?

Så selv om han stikker av fra bakhagen, går han jo aldri vekk fra tomta - og han plager ingen. Derfor bekymrer det meg ikke så veldig lengre - men klart redde naboer har vi jo, så det er best at han i alle fall står i bånd.

Ingen kommentarer: