torsdag 13. november 2008

Bronsemerket

Tirsdag ble det bare tur på meg og hundene. Vi gikk en liten tur og lekte med/søkte etter, baller. Dette er jo alltid kjekt ;-) På kvelden fikk de alle 3 en liten agilityøkt med Eivind.

Jeg derimot var på Sviland og dømte apellmerke for miniatyrhund klubben. 8 deltakere – og noen supportere… , var møtt frem i regnet og skulle bedømmes av meg. Det var mange potensielt flinke deltakere, men siden det striregnet - fikk en del av dem, noen av øvelsene ødelagt. Synd! Tror også noen var fryktelig nervøse, så de tok like godt noen av øvelsene på egen hånd ;-) Men, men jeg dømte ikke dette så strengt, selv om de kanskje tok en eksta helomvending, høyrevending eller startet på eget initiativ – uten kommando ;-) Det var selve øvelsene jeg dømte. To klarte bronsemerket, og et par hadde nok poeng, men dessverre med null på minst en øvelse, og da blir det ikke noe merke….. Jeg håper ikke jeg har skremt vettet av dem, for mange kan virkelig bli kjempeflinke!

Gratulerer med flott innsats og lykke til videre til hele gjengen!!

1 kommentar:

Linda sa...

Jeg tror de fleste syns du var en snill og ufarlig dommer, selv om det gikk som det gikk. Mange er i alle fall ivrige på å prøve seg igjen. Takk skal du i alle fall ha for at du stillte opp i fine høstværet! Linda :)