tirsdag 16. desember 2008

6 dag på rallykurset

Da har det vært Rallylydighetskurs igjen. Heller ikke i dag hadde jeg med meg hundene mine, alle 3 var hjemme med magasjau. Det luktet så vondt i huset da jeg stod opp om morgenen at jeg nesten spøy selv… Dette er absolutt det verste jeg vet! Heldigvis så er det sjeldent våre hunder har vært syke på denne måten, og jeg regner med at jeg er skyld i det selv som foret Tara med rått kjøtt på B-prøven og som seinere har fylt på med masse margbein til dem alle 3….

De fikk derfor bare en liten tur denne dagen, og svært lite mat…. (noe de ikke var så begeistret for ;-) De fikk heller ikke gå på agilitytrening, man vet jo ikke hva det er, og da er det ikke nødvendig å utsette andre for en eventuell smitte. Derfor var Maia og Eivind alene på julekos på Åsen i går.

Jeg var som sagt på Rallykurset, der deltakerne var like flinke som ellers, men jeg merket at flere var litt mer nervøse enn de pleier å være – og at de derfor gjorde litt flere feil. Hadde bare satt opp 2 halve baner denne dagen, som jeg så lot deltakerne brife skikkelig, før de fikk gå dem og siden trene. Følte egentlig at det var nok for alle sammen i går. De som ville hadde i tillegg muligheten til å øve seg på ”spiralen” – begge veier.

Selv er jeg ikke i tvil om at alle som var på trening i går, kan starte i konkurransen neste gang – så flinke er de faktisk! Det er klart man kan gjøre feil og diske under press, men det kan skje for alle. Det vet vel jeg alt om……!! Jeg håper og tror derfor at alle stiller opp, og at ingen trekker seg i siste liten….
Jeg gleder meg i alle fall til å dømme dere neste mandag, - og det hadde jeg ikke gjort hvis jeg ikke hadde troen på dere ;-)

1 kommentar:

Kari Anne sa...

Ikke at jeg følte meg truffet når det gjelder press og disker og sånt, altså, men nå har jeg printet ut alle skiltene MED farge, og limt øvelsesbeskrivelsene på papiret, så nå skal det pugges. :-)
Og så skal jeg terpe på hva som er høyre og hva som er venstre. Hehe...

Gleder meg, jeg! :-)