lørdag 13. desember 2008

B - Godkjent!

Da er endelig sporet også i boks :-D

Hadde så godt som ingen forventninger i dag. Det var liten storm (sa de på radioen da jeg kjørte til Vigreskogen i morres…, men det skulle løye litt utover dagen…) Litt roligere var det nok da vi gikk sporet vårt, men optimale tilstander vil jeg ikke påstå at det var.

Tara slo (som vanlig) nydelig på riktig spor med en gang. Jeg hadde fått streng beskjed om å ”lukke øynene og følge hunden.” Dette forsøkte jeg også, men jeg var fryktelig usikker på om Tara gikk riktig spor. Tror faktisk aldri jeg har vært så usikker før. Tara viste vei og dro bra i lina - likevel var jeg usikker…. Det var akkuratt som om jeg ikke hadde noen tro på at vi skulle klare det i dag heller, så jeg bare hang på Tara. Hun fant 2 av tre gjenstander, og fikk rått okse-kjøtt og litt kyllingkjøtt, som belønning, NAM (?)… Da hun endelig kom til slutten stod jeg bare der, og belønnte henne ikke engang, - jeg kunne liksom ikke tro at det var riktig! Trodde det var en annen sin slutt… - og masse annet tull! Men så begynte det å gå opp for meg at vi faktisk var i mål. Forsiktig begynte jeg å belønne Tara, og da hoppet plutselig Helen frem – fra andre siden av hovedvegen, og gratulerte oss ;-D Gjett om jeg var lettet ;-)

Tara hadde forresten brukt 17,5 minutter fra sporoppsøket startet, til hun fant slutten.

Grunnen til at jeg var så usikker på slutten var at slutten lå veldig nærmed starten, og da begynte de dumme tankene mine å sette seg i sving igjen…. Jeg var skråsikker på at Tara var på vei tilbake for å starte sporet på nytt, men det var hun altså ikke ;-) Gudskjelov at jeg klarte å ”lukke øynene” og at jeg lot Tara styre ”løpet” ellers hadde vi aldri kommet i mål!!

Takk til alle som har hjulpet oss på riktig vei. Spesielt takk til figuranter og dommere som ”alltid” stiller opp!! Takket være - blant annet dere, er vi faktisk B-Godkjente! For en rar - men god følelse!!! :-D

Vel hjemme nå i kveld, fikk jeg en kjempestor eske konfekt (den første jeg noen gang har fått av Eivind! - Og en flaske Champange), så nå skal det feires! ;-D

13 kommentarer:

Tone sa...

GRATULERE Ghita og Tara, knallbra jobba!!!!
Det var godt du stolte på Tara :-)

aud sa...

Gratulerer så mye Ghita. Dette var kjempebra. Ble så glad da jeg hørte det. Hadde så lite strøm på mobilen, så derfor ble det ingen melding. Kjempebra at du stolte på Tara for du er jo like dårlig å gå spor som meg :). Det er jo hundene som kan dette :)

Kristin M sa...

Gratulerer så mye. Flotta jobba, Tara. Hilsen Kristin og Athena

Krissi sa...

Gratulerer så masse, Ghita!!! Det e jo bærre så dritkult!! Og du va flenk som stolte på Tara! :-))))

Kristin T sa...

Gratulerer så masse Ghita! Kjempemorro!

Tyewed sa...

Takk alle sammen!
Jeg svever fortsatt... ;-)

Anonym sa...

Gratulerer med B-godkjenningen, Ghita og Tara dere er flinke.

Hilsen Cecilie

Liv sa...

Gratulerer, Ghita! Dette var kjekt!

Tyewed sa...

Takk skal dere ha Cecilie og Liv, det var kjekt å endelig nå ett mål... ;-)

helen sa...

Jippi! Gratulerer Ghita og Tara! Det var såååå kjekt å ligge i naerheten av slutten og se at dere var på vei. Måtte bare vente noen sekunder for å vaere sikker at dere var ved slutten siden du så så usikker ut ;) Veldig bra jobba - ikke lett å stole på hunden når den er på vei mot starten igjen! Beklager det, det var ikke så veeeldig mye terreng og vi måtte jo ligge ved veien for å unngå overvaer.

Kari Anne sa...

Gratulerer så masse!!! For en deilig følelse dette må være! :-)

Oona sa...

Kjempe grattis til dere begge!!

Tyewed sa...

Ikke noe å beklage Hellen. Du er en kjempeflink sporlegger, ikke din feil at det ikke er mer terreng!I tillegg fikk jeg jo endelig bevist - for meg selv og alle andre, at jeg lot Tara gjøre jobben sin. Så selv om jeg var fryktelig usikker, var det jo en positiv læring i dette ;-)Alt i alt er jeg derfor veldig fornøyd!

Takker så mye for gratulasjonene fra dere også, Kari Anne og Oona.

Ja det er en herlig følelse - og en lettelse, at vi klarte det tøffe målet jeg satte meg i Januar da Tara startet i NRH. Trodde en stund aldri vi skulle klare det - med alle skadene fører har klart å påføre seg selv i år....