torsdag 11. desember 2008

Tidlig turKjørte Maia og Maren til skolen i dag, Maia skulle ha med seg så mye ”dill” at det ble vanskelig å bære alt… (de skulle pynte bordet til skoleballet i kveld).

Siden jeg nå likevel var så godt i gang, heiv jeg like godt hundene i bilen for å gå tur med dem på Hellestø. Vi var der vel ca. 08.30. Vi fikk to timer helt alene, og dagen var bare nydelig. Gradestokken viste – 6, så det var kaldt å stå stille mens hundene hadde godbitsøk, og prøvde seg som ”bambie på isen…” Hadde ikke med kamera, men prøvde mobilkameraet for første gang – det var ikke noe å skryte av……, men noen bilder ble det da.


Er litt bekymret for Dewey for tiden, han virker ikke som om han er i form. Han virker sprek nok, det er ikke det, men han har haltet litt, og virker lei seg. Samtidig som han ikke vil leke med de andre, noe som er uvanlig for han, må nok følge med han en stund fremover. Håper bare det er sprekkene under den ene poten som gjør det, men det ligner bare ikke han å la noe sånt hindre han i å ha det gøy…… Her hjemme har han også lagt seg for seg selv, veldig uvanlig!

Ingen kommentarer: