torsdag 15. januar 2009

Mandag

Gikk en liten tur med hundene tidlig på dagen. Etter en stund fikk de gå litt løse. Dewey fant da en tomflaske som han ville ha meg til å kaste til han. Etter å ha tenkt meg litt om, satte jeg hundene i ”sitt og bli”, så kastet jeg tomflasken – og så fikk en og en av hundene, lov til å hente den. Dewey var flinkest til dette. Han ventet på ”Dewey apport” før han løp. Tara hørte bare ordet ”apport” og ville sette av gårde, og Kahrma måtte jeg holde i starten. Til slutt ville hun bare sitte i bli ;-) Likevel fikk jeg henne også i gang – og hun apporterte bra :-) Alle hundene klarte det til slutt – og da ga vi oss.

På kvelden var det 1 Rally-Lydighets trening. Jeg kan ikke ha med hundene på mandager – da er det agilitytrening – altså ikke min dag ;-) Så jeg var bare til stede for å hjelpe de andre. De ville alle prøve seg på klasse 2 øvelser – bortsett fra Gnisten som ikke hadde gått rally før – og det hadde jeg glemt ;-) Neste gang skal jeg sette opp en liten klasse 1 bane og en liten klasse 2 bane – så blir det litt valgfri trening da også. Dette er jo en slags egentrening og det er mange momenter også som skal trenes på - hvis man virkelig vil bli god i rally – ikke bare skiltene…..

2 kommentarer:

Kristin M sa...

Håper at jeg kan ta en runde med Athena på rallybanene på mandag, når de andre er ferdige med å trene. Skal forresten også ha vakt på ag banen på mandag. Kjempekjekt å trene rally, Athena har fått trent litt på de nye momentene i dag.
Kristin

Tyewed sa...

Ja, hvis du rekker å komme før treninga er ferdig, så skal vi nok la banene stå. - Jeg har det sikkert ikke så travelt ;-) Dere er også blitt kjempeflinke i Rally-Lydighet!