torsdag 2. april 2009

Kort, men knallbra :-D

Var ute på tur med hundene i fem - halv seks tiden i dag morres, resten av dagen var de bare i hagen - til vi dro på diverse trening på kvelden. Egentlig skulle alle hundene på agilitytrening nå i kveld, men….

Jeg klarte å snike meg til en ”Nrh-treningsøkt” i dag også :-D Trosset Eivinds noe overraskende utrykk da jeg sa jeg skulle trene, og satte meg i bilen – som ikke ville starte…..( - nøkkelen fungerte ikke!) Kom meg likevel til slutt av gårde. På forhånd hadde jeg ringt Ritva og spurt om hun fortsatt ville trene - selv om jeg kom til å bli litt sein. Joda det ville hun :-)

Kom til Sviland ca. kvart over seks, og der var Ritva og Steffen. Han var ute for å sosialisere/miljøtrene de gjenværende, skjønne - mallevalpene sine, på 9,5 uke. 3 herlige, små, individer :-)

Bisso var først ute med en kort meldings-økt, før Tara skulle rundere. Ritva hadde lagt ut to gjenstander (en på hver side av runderingsløypa) for Tara. Den første fikk Tara på første slag. Så var det 2 blindslag før hun fant den andre gjenstanden. Mens vi var på påvisning her - la Ritva seg ut, og Tara hadde ingen problemer med å finne og melde på henne heller. En knallbra økt, der Tara viste seg fra sitt beste. Hun hadde noen flotte slag og meldinger og kom til og med på innkallig :-D Jeg stoppet henne på alle slagene i dag, siden det er innkalling som er vårt problem – ikke passeringer ;-)

Bisso fikk en liten meldings-økt til før vi gav oss, også den var knallbra :-)

2 kommentarer:

Tone sa...

I alle dager...du er "pinadø" tidlig oppe Ghita ;-)

Tyewed sa...

Ja, som regel ;-)
Ungene (ungdommen)her i huset - og Frode D, kaller meg for ett A+ menneske ;-D
Jeg elsker freden og roen tidlig på morgenen - tror alltid jeg har gjort det.Selv som barn var jeg alltid først oppe - i femtiden :-)