fredag 29. mai 2009

Lite blogging….

Denne uka har hatt for få timer i døgnet (ikke fordi, jeg skulle gjerne ha doblet antall timer i døgnet generelt jeg - og det til tross for at jeg sjeldent trenger mye søvn ;-). Skriving i bloggen er derfor ikke blitt prioritert. Det blir nok desto mer neste uke - tenker jeg ;-)

Eivind og Maia er reist til Oslo (dro i går), de skal delta på Oslo hundeshow med Dewey og Kahrma. Eivind er også ”innleid” som speaker på Oslo hundeshow - etter en flott insats på Orre forrige helg :-) Kjekt når folk er fornøyde med ”jobben” man gjør. Alt er jo tross alt på frivillig basis.

Hvis hundene bare går ett feilfritt løp hver, i helgen - så skal jeg være storfornøyd. Jeg vet jo godt hvilket enormt press som ligger både på hund og fører på sånne store stevner – men det er jo lov å håpe på feilfritt løp - og å drømme….. ;-) Men siden det har blitt lite trening siden sist, så er det vel litt mye å håpe på. Kahrma fordi hun hadde diare og haltet etter Orre (hadde fått noen kutt under poten, og var ganske støl etter forrige helg). Ser at hun ikke er vant til slike stevner enda. Eivind har massert og strukket henne, og det hjalp tydeligvis, for hun kom med den ene foten til han hele tiden og ville ha mer ;-)

Alle hundene fikk forresten en ”omgang” med massasje da vi kom hjem, men de to eldste merket vi ikke så mye på. Tara har vært i storform hele tiden, hun trente agility også mandag, og har vært helt ”propell” så fort hun får lov til å gjøre noe, - så henne feiler det i alle fall ingenting :-D Vi brukte bare Back on track dekkenet den siste dagen på henne.

Hundene var slitne etter forrige helg, så vi har tatt det litt med ro denne uka. De har jo enda en tøff helg forran seg nå.......

Dewey har likevel fått noen økter. Eivind har hatt han mye med seg, og da stikker de innom Åsen av og til ;-) Har ett spesielt opplegg han er begynt å trene på, men jeg tror ikke det er klart til denne helgen ;-)

I går var jeg en liten tur på Tananger med Tara, og da lå hun og svømte og svømte, slik hun ofte gjør om sommeren. Det var helt tydelig at hun nøyt det. Jo, Tara elsker å få bruke seg fysisk :-)

Nå skal Tara og jeg snart av gårde på NRH- samling til Setesdal. Det er for de som skal opp til A og 1 RE. Det skal bli både gøy og lærerikt. Gleder meg kjempemasse!

Ha en fin pinse alle sammen :-D

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

Det må være rart når "bare" en av tre hunder er ready for action :-)
Dere har jo tre hunder å ta av, jeg har bare en, og når min ene er satt ut av spill, da blir det kjedelig!

Ayla er nå blitt sterilisert, og dermed ryker apellprøven for oss. Jeg kommer for å se på, men får ikke trent noe før den, så da er det ikke noen vits å prøve heller.
Jeg håper hun er i form til å trene litt til Rallyen, så får det gå som det går :-)

Tyewed sa...

Ok. Dere klarer dere nok bra på rallyen likevel ;-)

Synd med apellprøven, men jeg kan dømme deg en annen dag - når det måtte passe ;-)