lørdag 26. september 2009

Kort oppdatering

Jeg begriper ikke hvor dagene blir av for tiden. Jeg rekker ikke engang å oppdatere bloggen lengre!

Jeg har, som jeg vel har skrevet noen ganger nå, slitt med å komme meg på NRH-treningene de siste ukene – pga. biltrøbbel……. - Eivind har jo ikke firmabil heller nå – etter at han har begynt i ”nytt” firma, så jeg må tilstå at jeg er litt fortvilt - har tross alt noen prøver som snart står for døren….

Uansett, jeg gjør så godt jeg kan. Synes Tara er lettere å lese på spor nå , men det kan variere fra dag til dag – uten at jeg kan se at det har med vær, temperatur, underlag eller liggetid å gjøre. Så vi får bare fortsette å trene – og håpe på det beste…..

Når det gjelder Dewey så har vi nesten klart innkalling med stå nå, tror kanskje jeg har klart å knekke koden…… kanskje……

Eivind har innsett at han må trene bli på agilityen, med Dewey og jeg har prøvd å gi han noen tips – får se om det hjelper….. (Dewey tjuvstarter på konkurranser – aldri på trening….)

Det største problemet med Kahrma for tiden er røytingen. Tror hun røyter 5 ganger mer enn de to andre til sammen….. – nå må det vel snart være slutt!!

Maia og Kahrma ser ut til å være i slaget på agilitysiden for tiden. Når det gjelder lydighet så er det nok litt finpussing igjen….

Skulderen min fikk jo en ny smell i kræsjen i våres, og denne uken kom dommen. Skulderen blir nok aldri bra igjen :-(

Litt halvforbannea/frustrert på alt og alle, gikk jeg denne helgen i møte med oppussing i tankene. Vi har jo maaaange rom som skal pusses opp…… - men har jo egentlig aldri tid. (Dvs. vi prioriterer andre ting ;-) Denne helgen er jeg alene hjemme, og kan derfor bruke tiden som jeg vil. Så nå er jeg i gang med oppussing av det ene rommet. Kunne blitt med til Karmøy/Haugesund, men synes jeg gjør mer nytte med oppussingen ;-) Fikk i alle fall ut litt frustrasjon m.m. mens jeg reiv ned gammel tapet og røsket løs gulvlister – måtte bruke hammer og meisel for å få dem løs…. – de satt godt nede mellom veggen og gulvet! Utrolig som det sitter. Har tydelig gjort en god jobb da det ble satt opp en gang i tiden ;-) Tapeten satt også ganske bra fortsatt!


(Elefanttapeten var den første tapeten jeg satte opp her i huset ;-)


Noen minner strømmet på – siden den første tapeten jeg satte opp på det rommet kom til syne mens jeg holdt på å rive ned – det er 19 år siden nå – og ungene var såå søte og uskyldige den gangen……. ;-) Forresten ikke bare…. Guttene laget McGyver bomber – og holdt på å sette fyr på hele huset da de var 3 og 5 år, så det rommet har fått gjennomgå…. – første og eneste gang jeg har brukt ett brannslukningsapperat! Heldigvis var det bare gardinene som brant…..

Så også gulmalingen etter Maias ”solrom med regnbue”, og til slutt Ines ”havrom” – som Einar overtok. Så jo, mange minner å tenke på mens jeg gikk og jobbet.

I går ryddet jeg ut alt av rommet og skrudde ned alle ”løse deler” samt vinduslister og dørlister (som skulle tas vare på).

I dag klarte jeg å bli ferdig med alt rivearbeidet, fikk sparklet der det trengtes, slipt vekk gammel maling, vasket og malt tak og lister 2 ganger. Fikk også kjøpt inn maling og veggplater – så får vi se om jeg kommer noe videre i morgen ( – hvis kroppen fortsatt vil være med meg…..) Gruer meg litt til å bruke elektrisk sag – mulig jeg heller bruker håndsag og kniv….. (Kan ikke fordra elektriske maskiner – men innser jo at det letter mange oppgaver for oss ;-) Ikke sikkert jeg blir helt ferdig heller – i alle fall ikke hvis vi skal beholde dørene som de er, for da må det spesialbestilles nye….. – for det er vel ingen som tilfeldigvis har gamle – hele 212,5 x 72,5 dørblader liggende???

3 kommentarer:

Anja sa...

Du er god, Ghita :) Jeg skal begynne å pusse opp selv snart, men det er som du sier, vi prioriterer andre ting. Hadde jeg bare hatt litt av den viljen du har :)

Anonym sa...

Imponert over alt du fikk gjort i løpet av en dag. Flinkesen!

Marianne

Tyewed sa...

Tror ikke det er mye som står på viljen nei, Anja ;-)

Lykke til når du/dere går igang med oppussingen. Det er "jobbigt" mens det står på - men ååå så kjekt når man er ferdig :-D

Takk for det Marianne. Har en vegg med masse skjæringer (vindu, dør m.m.) som gjenstår - tror jeg "må" ha hjelp til det... Slapp forresten unna den elektriske sagen - Einar kom og hjalp meg :-D