mandag 14. september 2009

Orientering

Torsdag fikk jeg spørsmål fra Kai-Erik om han skulle legge ut noen poster for meg fredag ettermiddag. Det passet midt i blinken for meg, siden jeg egentlig planla å spørre om noen ville lage en oppgave for meg, som gikk ut på at jeg skulle orientere denne lørdagen. Hadde tenkt å gå spor med Tara også, men det ble med orientering i dag. Hadde visst nok med å holde fokus der…

Derfor har Tara og jeg vert en tur i Brekko-området i dag (lørdag) – for aller første gang. Kanskje jeg har vært der som liten en gang, men ikke som jeg kan huske…. Og i det området har jeg gått fra post til post, som Kai-Erik hadde lagt ut til meg.

Det gikk ganske bra…. Han hadde vært flink til å feste, og merke postene. Jeg hadde slått på Gps`en før jeg gikk, men den lå nederst i sekken ;-) Jeg ville ikke bruke den i dag.

Jeg tuslet av gårde – ja for fort gikk det ikke…., siden jeg prøvde å få med meg så mange detaljer som mulig både i terrenget og på kartet. Hver gang jeg fant en post så føltes det som en stor belønning :-) Nå skjønner jeg hvordan hundene har det når de finner gjenstander i sporet :-D Jeg klarte å finne 4 poster, uten store problemer – jeg gikk nok en liten omvei, til en av postene, men men… Hvis jeg måttet ha klatret opp der jeg klatret ned, så var det nok like greit at jeg gikk den omveien….. det var i alle fall mange bjørker som ble omfavnet på vei nedover steinrøysa……

Den 5 posten derimot sleit jeg med. Jeg var temmelig sikker på at jeg var på riktig sted, men fant ingen post, derfor tok jeg til slutt frem Gps`en for å se om jeg var helt på villspor, men neida ;-) Kartreferansen var helt riktig den :-D Oppdaget nå også at jeg faktisk ikke hadde kart på Gps`en – bare over Dyranut! Har ikke brukt den siden vi var der oppe. Så det første jeg gjorde da jeg kom hjem (etter å ha skiftet de søkkvåte klærene) var å legge inn kart på gps`en ;-)

5 post fant jeg altså ikke denne gangen heller – hva er det med meg og siste post??!! – Dette gjelder jo både spor og orientering!

Uansett, tusen takk til Kai –Erik som la ut postene for meg!

Ingen kommentarer: