mandag 5. oktober 2009

Maia og Dewey på hyttetur

Maia skulle på hyttetur i helgen som var, med ”Kine og honnane”. Siden Kine har to tisper kunne ikke Kahrma være med (det ville blitt for slitsomt med 3 tisper som ikke tåler hverandre), så Maia lurte på om Dewey kunne få være med i stedet (- han går jo stort sett bra med alle – bortsett fra andre hanner, når han er i bånd…..).

Det var selvfølgelig ikke nei i min munn ;-) Jeg tenkte at han hadde godt av en ”frihelg”. Tenkte også at jentene da kan føle seg ganske trygge selv om de skulle være helt alene – for ingen kommer usett innpå noen, i nærheten av der Dewey er. Han varsler skikkelig om det kommer noen, og jeg tror ingen hadde kunnet gjøre jentene noe med han i nærheten. Så det gjorde at også jeg følte meg litt tryggere når nå jentene skulle være helt alene på fjellet hele helgen.

Det hørtes ut som om både jentene og hundene hadde hatt det flott, til tross for masse nedbør hele helgen. De hadde vært på fjelltur, laget seg varm lunch og spist god kveldsmat hver dag – at det ikke fantes tv og bare var en radiokanal var kanskje det tøffeste for ungdommen ;-) At det var ”utedo” og at vannet måtte bæres inn taklet de derimot greit. Det virket uansett som om de hadde storkost seg, så takk til Kine med familie for at Maia og Dewey fikk være med på denne hytteturen ;-)

Ingen kommentarer: