tirsdag 13. oktober 2009

På agilitykurs med Thomas Thisen

Maia og Eivind – med hver sin hund hadde det travelt med andre ting i helgen som var. Det var på kurs med Thomas. En meget dyktig agilityutøver som har ligget flere år på toppen blandt Norges beste agilityutøvere, med hunden Kito. Thomas var innleigd som instruktør for instruktører og klasse 3 utøvere i sbk. (Noen gikk med hund i lavere klasse, men de har likevel den erfaringen det er å gå med en klasse 3 hund. De har med andre ord flere hunder…..)

Begge to var slitne da de kom hjem, men jeg tror Maia hadde lært mest. Det er nok litt kjekkere når andre påpeker ting, enn når mamma og pappa gjør det….. Uansett det viktigste er at hun selv fikk en god mestringsfølelse, og fikk løst opp ”gamle vaner”. Veldig kjekt at hun var strålende fornøyd med kurset :-D Tror hun nå ser at hun kan nå ganske langt med Kahrma – noe som jo har vært drømmen siden hun fikk henne ;-)

Eivind fikk ikke hjelp med sitt ”problem” - men greit nok. Han fikk bekreftet at ”det må han leve med”….. – og så jobbe videre derifra. Problemet er de lange svingene til Dewey… Eivind blir litt frustrer av dem - særlig siden Tara har så korte svinger….. Ellers så fikk Eivind bekreftet det han selv har sagt, og det i seg selv er jo også en god ting å ta med seg. Joda, tror nok Eivind også var fornøyd med kurset – selv om han nok hadde håpet på å lære litt mer….

Thomas er uansett leig inn igjen til våren - da skal visst små hunder få første prioritet – hvis jeg har forstått dette rett….. - så fornøyde må deltakerne ha vært! :-D

'

Noen kursdeltakere i "fina vèret".

(Foto: Merethe Nilsen)

Ingen kommentarer: