torsdag 15. oktober 2009

Spor igjen….

Gikk en liten tur med hundene på dagen. Kan jo ikke gjøre så mange sprell med Dewey nå. Han skal bare ha turer i bånd – stakkar….

Men det som ikke var så kjekt, var at i det vi passerer en hage kommer det to blandingshunder og angriper oss. De begynner å bjeffe inne i hagen, og kommer seg så ut. De nøler ikke, men går rett på Dewey. Jeg blir redd, noe som fører til at jeg blir fly forbanna. Jeg går med mine 3 i bånd og det er ikke lett å holde 3 hunder som blir overfalt av 2 løse hunder – uten eier… Den ene løshunden holder på å prøve å bite seg fast i nakken på Dewey. Dewey stod bare på stive bein og dempet, noe som overrasket meg positivt! Jeg tramper i bakken og brøler det jeg kan,”kutt ut” til alle hundene, samtidig som jeg forsøker å dra mine forsiktig med meg. Da endelig dukker det opp en person i et vindu og roper noe til sine hunder, som gjør at de stopper opp. Jeg klarer å komme meg videre i det løshundene vender oppmerksomheten mot eieren sin.

Må tilstå at jeg var helt skjelven da jeg gikk videre. Det var ikke lenge det stod på, men genseren min kunne du vri da jeg kom hjem…..

Kom på trening i det klokka slo 18.00 på radioen. Kom i alle fall ikke for seint denne gangen.….., men jeg liker ikke at jeg er en som alltid kommer i siste liten nå – det er bare ikke meg – egentlig.

Ja, ja. John la ut et vanlig spor til Tara. Det skulle være på 300 – 400 meter med startgjenstand og slutt. Ingen andre ”dikkedarer”.

Sporet ble ca 2 timer da vi gikk det. Tara slo med en gang, fant starten (en caps) – og prøvde å melde :-)) Så gikk hun på do….., men etterpå tok hun sporoppsøk på nytt og gikk nydelig helt frem til slutten. Veldig kjekt å endelig komme i mål uten noe som helst tull – og det på Sviland, hvor det garantert kryr av spor :-)

Ingen kommentarer: