fredag 20. november 2009

Truffet igjen!!!

I dag hadde jeg avtalt å møte Kristin M. på Hellestø for en liten tur med hundene, i ”fina veret” (he, he – øsende, pøsende regn!!! ;-) Vi var begge seinere ute en avtalt, men kjørte pent likevel. Rett før vi kom frem il Hellestø kom det en stor kassabil (så ikke modellen) imot oss i voldsom fart. Jeg lå like forran Kristin med SsangYoungen, holdt fin fart (ca. 50 km timen) og lå fint inntil høyre – i min fil. Bilen som kom imot oss, kom i 80 – 90 kilometer i timen (min vurdering), føreren hadde liten kontroll på bilen, kom midt i veibanen – eller rettere sagt: i min veibane! Han/hun fikk så vidt slengt seg over i sitt kjørefelt rett før han/hun traff meg. – For ja, vedkommende traff meg, men kjørte bare videre uten å stoppe for å sjekke om alt var ok. Vedkommende holdt også på å treffe Kristin som kom bak meg, men nå klarte han/hun å styre unna. Kristin fikk også unnamanøvrert, så heldigvis gikk det bra.

Det var ”bare” speilet som ble truffet på vår bil, men det var mer enn nok for meg å høre smellet som kom da bilene traff hverandre og speilet slo inn - så jeg ikke så noe. Jeg forstod med en gang at jeg ikke var alvorlig truffet, men jeg skalv, var kvalm og kaldsvetten brøyt frem over hele kroppen. Da vi stoppet på Hellestø, ca 250 – 400 meter etterpå var jeg dassblaut før jeg kom meg ut av bilen. Jeg spurde Kristin for sikker hets skyld om jeg lå for langt ute i veibanen, men hun sa at jeg lå der jeg skulle, og at jeg ikke kom så mye lengre ut, uten å havne i grøfta.

Jeg roet meg ned, vi gikk en fin liten tur, pratet om alt mulig - mens hundene fikk rase fra seg, og så kjørte vi hjem igjen.

Jeg hadde ikke før satt meg i bilen før kvalmen kom som kastet over meg, og jeg klarte så vidt å kjøre hjem uten å spy. Resten av dagen hadde jeg avtalt å være ”sjåfør” for moren min – noe som sikkert var like greidt, for da ble jeg tvunget til å kjøre igjen. Jeg var ikke særlig høy i hatten og har ikke hatt en bra dag mentalt. Har også kjørt finere i dag, enn jeg noen gang har gjort – tror jeg…… - Mamma kom nesten for seint til legetimen pga meg…. Må likevel si at jeg skamgruer meg til å kjøre i morgen, da skal jeg være figurant på NRH – prøver. Heldigvis må jeg tidlig av gårde, så da er det nok ikke så mange folk på veien – men kanskje (som politiet sa til meg etter forrige kræsj) dessverre flere villmannskjørere..….. (JEG skal i alle fall starte hjemmefra tidlig i morgen……)

9 kommentarer:

Kari Anne sa...

At det går an å være så uheldig som det du er!! Forbanna idiot den derre sjåføren som smalt i deg!

Forstår godt at du har hatt ein kjip dag i dag!
Husk at stresshormonnivået ditt er ganske høgt nå, og at du derfor kan være litt ekstra skvetten og sånt ei stund..

Kanskje du skulle tatt deg nåken dråpar Bach før du kjører i mårå? ;-)

Håper du ALDRI ALDRI ALDRI må oppleve sånne toskar igjen!

Tyewed sa...

Ja, kanskje jeg skal ta det Kari Anne. Kan man bruke det samme til mennesker altså? Får håpe det jeg har ikke er for gammelt da.... Har bare Resque - men det gjør kanskje samme nytten....?? ;-))

Kristin M sa...

Den bilen kjørte fort og langt uti veien. Forstår godt at du følgte deg uvel etterpå. Tusen takk for turen og praten.
Ha en riktig god helg :
Klem Kristin

Kari Anne sa...

Ja, det går an å ta det for mennesker også. Eg gjer det sjølv i slike situasjonar.

Liv sa...

Huff, så uheldig du er! Ikke rart du fikk en reaksjon etter den hendelsen, men lurt å komme seg på veien igjen:o))

Ha en god helg!!!

Tyewed sa...

Selv takk Kristin. Jeg kjenner at jeg har savnet turene våre ;-)

Tok sjangsen på å prøve før svaret ditt kom Kari Anne, og jeg kjørte såååå fint og helt rolig til Tjørn i dag :-D (Så det hjalp sikkert ;-)

Takk Liv. God helg til deg og dine også!

Kari Anne sa...

Skal ikke så bort i fra at de virket, nei :-)

Tyewed sa...

Nei, det gjør jeg ikke heller Kari Anne;-) Jeg har stor tro på "masse rart". Og er villig til å prøve ting, så lenge jeg ikke påførere kroppen noe som er skadelig, eller som man blir avhengig av. Tror ikke blomstermedisin kommer inn under denne katagorien ;-D

Kari Anne sa...

Tja, det er jo alkehyler i det... Har lurt på om det kan slå ut i eventuell promillekontroll, eg, men har vel bestemt meg for at fire dråpar er altfor lite ;-)