torsdag 10. desember 2009

Forhåpentligvis mitt siste uhell - for i år.....


Det ble ingen Nrh trening på Tara og meg i dag.

Jeg klarte nemlig å skade hånden da jeg var ute på den daglige tur/treningen med hundene, tidligere på dagen. Jeg skulle bare ta bånd på Kahrma etter en liten treningsøkt, men på en eller annen måte så klarte jeg å smelle til hånden med kroken på båndet, samtidig som jeg traff et benkebord som stod ute. 3 av fingrene var kølblå og det gjorde sinnsykt vondt. Jeg visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Fingrene var helt ufølsomme i en time etterpå (bortsett fra smerten da…..). Så treningen ble noe avkortet - for jeg klarte ikke helt å konsentrere meg, og ble fort urettferdig mot hundene pga smerten – ingen vits i å trene da. Hånden er fortsatt øm, men blåfargen ga seg overraskende fort - så nå kan jeg begynne å bruke hånden igjen. Og godt er det, sånn at jeg kan være med på figurantkurset til helgen!! (Og så har jeg ikke tid til teite skader nå før jul!)

Nå må jeg vel ha fått mitt for i år vel???

4 kommentarer:

Kari Anne sa...

Huff.. nå begynner jeg snart å mistenke at du gjør det med vilje, bare for å få medlidende kommentarer i bloggen din, altså.. Eller at du, når kroppen ellers er sånn halvveis, så bare MÅ du kjenne vondt andre steder ;-)

Neida..

Du er så uheldig at jeg skjønner ikke det er mulig!
La oss håpe det var siste gangen for i år, så kan du begynne på ny omgang til neste år? ;-)

Kari Anne sa...

P.S. Jeg ble nesten litt lettet da jeg så det ikke hadde noe med bilkjøring å gjøre :-)

Krissi sa...

Kjære dæ! Ska det aldri ta slutt! Æ trur du bør pakkes inn i bomull eller nokka sånt, sånn at du kain beskyttes mot dæ sjøl!! :-)

Tyewed sa...

Ja Kari Anne - skjønner godt at du lurer! (Begynner snart å lure selv også.... ;-)

Er nok ikke derfor jeg skriver det i bloggen, nei. Det er bare ment som en slags forklaring på hvorfor jeg ikke var på trening. (- Men når det er sagt, så er det klart det er koselig med medlidende kommentarer også ;-D)

Nei, jeg er nok bare født under en litt uheldig stjerne. Har hatt noen sånne "uhellsår" opp igjennom livet, men det pleier å vare et par år og så får jeg en pause noen år frem til neste gang.... - så nå regner jeg med en sånn laaaang pause..... :-))

He, he. Tror ikke det heller hjelper Krissi, det er nemlig utrolig hva jeg klarer ;))