lørdag 20. mars 2010

«Fest» på kjøkkenet.

Siden jeg kjeder meg litt for tiden, så kan jeg jo oppdatere bloggen med litt små hverdagsting ;)

I går for eksempel så hadde Dewey og Kahrma «fest» på kjøkkenet. Maia hadde glemt å lukke kjøkkendøra (som er den eneste døra Dewey ikke har åpnet enda...) da hun gikk på skolen, og jeg orker ikke stå opp tidlig for tiden (ja, dere leste riktig!!! - dagene blir så lange da..... + at jeg er temmelig «groggy» for tiden...)

Så mens jeg var på badet (som er i første etasje) hørte jeg at Dewey åpnet stuedøra og så var det fritt frem på kjøkkenet..... Jeg hørte et rabalder oppe... og forstod med en gang at det var Kahrma som var på ferde. Grrrr.....! Likevel var det ikke noe jeg kunne gjøre for det går treigt med meg akkuratt nå..., og jeg ville aldri ha rukket opp for å «ta henne på fersken».

Derfor gjorde jeg meg bare ferdig, og da jeg kom ut fra badet lå begge hundene fint nede i gangen (som de pleier....) Begge så litt skyldige ut og Kahrma lå og slikket seg rundt munnen – som hun alltid gjør når hun har spist ;) Uskyldige - nada!! Likevel var de jo litt søte da..... Jeg snakket til dem med litt sint stemme, men inni meg lo jeg litt ;) De visste veldig godt at de hadde gjort noe de ikke hadde lov til, det fortalte hele kroppsspråket meg.


Oppe på kjøkkenet lå stekepannen - og spaden, godt gjemt under noen tomme poser (som hadde falt ned) på siden av kjøleskapet. Det var nok tilfeldig, men det så faktisk ut som om hun hadde prøvd å gjemme dem ;) Opprinnelig stod pannen på komfyren med kjøttsaus..... fra dagen før. (Dumt av oss!!!)

Jeg tror jo egentlig bare det er Kahrma som har forsynt seg. Hun er ram når det gjelder mat, og jeg tror faktisk ikke hun har delt med seg. Dewey unngår jo alltid bråk – hvis han kan, så han trekker seg fort hvis de to andre brummer til han. Der pannen lå, ville det heller ikke ha vært plass til to hunder, derfor er jeg temmelig sikker. Men Dewey vet likevel godt at når mamma er sint i stemmen er det best å «skygge banen»... Derfor så han nok skyldig ut likevel.

Tara var ikke involvert, for hun er innelåst på «hunderommet» for tiden pga. løpetid. Det hender at vi «glemmer henne ut», men da gir hun høylytt beskjed om at «her er jeg - og jeg vil være med». Så det er ingen fare ;)


Ingen kommentarer: