tirsdag 1. juni 2010

Oslo hundeshow


Ikke så veldig mye å skrive om – siden jeg ikke var med....
Men - Evind og Maia var nå en liten «svipptur» nedom Oslo i helgen som var. De ankom torsdag kveld, gikk uofisielle løp fredag ettermiddag/kveld, og gikk offisielle og uofissielle løp lørdag og søndag. Dette var Oslo hundeshow. Det er etter hvert blitt en tradisjon at de deltar der. - I alle fall at Eivind deltar, og da henger Maia seg på når hun kan ;)

Det gikk vel så som så resultatmessig, men med så mange gode hunder som deltar, så tror jeg likevel ikke noen av dem var missfornøyde. Kanskje Eivind er litt skuffet over Dewey – men uventet er det jo ikke at han disker og disker....

Maia startet første uofisielle løp med at Kahrma løp fra henne! Waoh!! Maia fikk mer eller mindre sjokk, så det endte med «en lykkelig disk» He, he :)
Kahrma hadde mye større fart en hun pleier å ha, så Maia var storfornøyd – selv om hun disket uvant mange løp – til å være dem ;)
Maia sa til meg at hun med vilje lot Kahrma diske noen steder fordi hun brukte konkurransen til å trene fart. Ikke misforstå - hun disket ikke med vilje, men når det først gikk galt - så rettet ikke Maia opp feilen, men lot Kahrma holde farten oppe og bare løpe.
Dette er noe hun har fått beskjed om å gjøre av flere dommere. Rolli som var her i Mai sa at folk er alt for redde for å gjøre feil, de må ta ett moment om gangen – og trener du fart så skjer det nødvendigvis andre «småfeil» under veis. Det må man bare godta – og da terper man ikke på dette mens man trener fart.
Jeg syntes det hørtes ut som et logisk og bra tips – så værsegod ta det de som trenger/vil ha det ;) Harald har sagt det samme:)

Det hele resulterte i alle fall i to feilfrie hoppløp – under standardtid! Det betyr at nå har Kahrma 6 napp til klasse 3 også i hopp, dette var Maias mål i år, så ikke så rart at hun er fornøyd. Nå satser hun på å kunne starte i den individuelle NM kvalifiseringen til høsten – hun må bare ha et ofisiellt løp i klasse 3 først, men det skal hun vel klare.....;) NM til lag regner vi også med at hun har kvalifisert seg til – men selvfølgelig det er alltid usikkerhetsmomenter ute å går.....

Ellers ble det en ganske tøff helg, for den lille gjengen min. Lørdag kveld var hundene veldig urolige – og ingen forstod hvorfor, men søndag morgen viste det seg at det hadde vært innbrudd i bilen! Sideruta var knust og bilen gjennomsøkt, men Eivind tror ikke vi har mistet noe, så hva de var på jakt etter er ikke godt å si... Det er uansett ikke kjekt å kjøre med knust rute. Først hadde de noe plastikk på, men det bråkte sånn at det var umulig å snakke sammen. Etter noen timer på veien teipet Eivind ruta helt. Han så jo ikke noe likevel, derfor hadde det ingen betydning for utsikten hans – men det ble mye fredeligere i bilen ;)

De startet fra Oslo rett før 18.00 og var hjemme kl. 02.00 om natta – så det tok sin tid..... Eivind var på jobb igjen kl. 07.00, men Maia var «heldig» fordi lærerne streiker.

Nå gjelder det å «lade seg opp til neste helg, da skal vi til Drammen. «Må» jo ned og se på VM uttaket – skal bli spennende!! (Eivind skal visst også gå et løp eller to..... – og Maia skal på NKKU styremøte, samt stille Kahrma) Det er jammen travelt å holde på med hund!! :))


Her er de fleste resultatene fra helgen:

Dag/Løp
Tara
Dewey
Kahrma
FredagÅpen Agility
17 Plass,10 Feil
14 Plass,5 Feil
7 Plass, 0 Feil
Åpen Hopp
? Plass, 5 Feil
? Plass, 10 Feil
Disk
LørdagAgility
Disk
Disk
5 Plass, 5 Feil
Hopp
4 Plass
Disk
2 Plass, 0 Feil
Åpen Agility
6 Plass
Disk
Disk
Åpen Hopp
10 Plass
29 Plass, 5 Feil
Disk
Lag
2 Plass
3 Plass
2 Plass
SøndagAgility
Disk
Disk
Disk
Hopp
8 Plass, 0 Feil
19, Plass 10 Feil
4 Plass, 0 Feil
Åpen Finale
Disk
---------
Disk
Lag
1 Plass, 0 Feil
4 Plass
1 Plass, 10 Feil

Ingen kommentarer: