søndag 27. juni 2010

Uoffisielt Agilitystevne til inntekt for landslaget.

Da vi var og så på uttaket til landslaget tidligere i sommer, så fikk vi vite litt om hvor dyrt det er å sende folk til VM. Landslagledelsen ønsket derfor at alle i troppen må delta med dugnader, slik at egenprisen blir så minimal som mulig. På den måten kan alle som kvalifiserer seg bli med selv om de kanskje ikke har økonomi til det. Dette syntes vi var så flott at vi ville være med å hjelpe – selv om vi ikke er kommet helt opp på det nivået. Ingen tar skade av å hjelpe andre ;))

Dermed ble ideen født om å holde et uoffisielt stevne til inntekt for landslaget. Pga. at vi ikke har så mange ledige helger selv «måtte» vi bare bestemme oss for en helg. Desverre klarte vi å treffe en helg der mye annet skjer, slik at veldig mange fra klubben var bortreiset. Likevel var det mange flotte folk som støttet opp om tiltaket. Mange debutanter og flere helt unge deltakere. Det ble et veldig kjekt stevne syntes jeg. Værgudene var med oss og tilbakemeldingene vi har fått så langt er utelukkende positive ;)

Eivind hadde – etter mitt skjønn, laget fine baner - med litt utfordringer, alt etter klasse og nivå på deltakerne. Han var heller ikke veldig streng, men han var rettferdig – og det synes jeg er det viktigste.
Veldig mange ekvipasjer disket likevel, så at vi har godt av denne type «treningskonkurranse» er helt tydelig. Nybegynnerne får se at også «guruene» kan diske, og at det faktisk ikke er så veldig farlig om det skjer ;) I tillegg fikk alle som gikk - og som var igjen til slutt, premie. Så alle var vinnere til syvende og sist :))

Premiene var sponset av Agilityshop og private, som: Hans Valter, Marit/Jan, Johnny og oss selv.

(Håper noen kan sende meg et bildet eller to fra stevnet ;)

2 kommentarer:

Renée sa...

Ja det er ingen tvil om at hundesporten skulle blitt mer sponset. VM skulle jo vært gratis for de kvalifiserte! Er foresten artig å følge med bloggen din. Håper vi kan møtes en gang på stevne eller lignende. Vi vurderer å dra sørover på stevne neste år så kanskje vi møtes da. I år blir det "bare" stevner innenfor 70 mils radius ser d ut som,hehe =)

Ghita sa...

Enig med deg.
Så bra at jeg skriver noe som faller i smak ;) Jeg skriver mest fordi jeg liker å skrive - og fordi jeg alltid har hjort det. Forskjellen er, at nå er det offentlig ;)
Vi satser på Vaw-11 (Fagernes om jeg er riktig oppdatert...) neste år, og kanskje hvis det er noen andre stevner oppover mot/i nærheten av Trondhjem, da ferien sansynligvis blir lagt den veien i 2011. Så da er det kanskje ikke umulig at vi treffes??
Ellers får vi nok med oss en del stevner på vårparten nederst i landet på vårparten, vil jeg tro :)