mandag 23. august 2010

Min første Nrh - trening :)

Lørdag 21.08.10
I dag tok mamma meg med på noe hun kaller Nrh-trening. Aller først hadde jeg fått bittelitt mat :0  før jeg måtte være i garden (med et griseøre...) og mamma og de to andre hundene forsvant en laaang stund. De var ute på tur. Så kom mamma hjem igjen og hentet meg. Jeg ble puttet i bur i bilen og så kjørte vi – leeeenge. Jeg er ikke så glad i å kjøre bil, men det går bedre for hver gang. Nå var det de to andre som måtte være hjemme – med hver sitt griseøre ;)

På treningen fikk jeg komme ut av bilen. Der møtte jeg flere kule mennesker. Men det var litt skummelt med alle hundene som bjeffet i bilene.....

Jeg fikk også hilse på Apollo, han hadde jeg jo kjent lukten på før da jeg prøvde redningstrekanten hans – hos dyrlegen ;) Han var stooor – og ganske skummel...., men jo flere ganger jeg fikk se han desto modigere ble jeg. På slutten av dagen snuste jeg så vidt på han ;)

Menneskene var helt ok. Jeg fikk en «sosialiseringssirkel» og det gikk bra, men jeg ville heller ha godbiter en leke hos menneskene. Mamma var litt overrasket, siden jeg ikke har vært så veldig glad i godbiter før ;) Men hun hadde kjøpt fiskekaker til meg – og det var godt ;) De menneskene som la seg ned på bakken var kuulest ;)

Etter en stund var jeg ferdig med sosialiserings-leken = «Å springe mellom menneskene og få godbiter.... - eller leker....» Da meldte jeg meg bare ut, og snuste videre rundt de rare menneskene som satt på bakken. Så da sa mamma (og Kristin U) at det var nok ;)

Så var det leeeeenge i bilen. Først mens mamma trente litt med de andre, så mens hun skulle utføre diverse ærend, men til slutt kom vi oss endelig hjem igjen. Da var det langt på ettermiddagen.

Jeg sov en god stund resten av dagen, men på kvelden var det igjen tid for en liten tur. Jeg fikk være med på «miljøtrening». Mamma lot meg gå som jeg ville – og jeg ville det samme som Dewey. Han hopper opp på alt mulig og så får han belønning for det. Det ville jeg også ha. Så jeg forsøkte å gjøre som han – men noen steder var det alt for høgt for meg – da fikk jeg belønning fordi jeg prøvde :) Jeg gikk på alt slags underlag, gjennom sementrør, på vaklevorne steiner – og planker og alt var bare sååå kult. Til slutt sa mamma at nå er det nok – men det syntes ikke jeg!! Vi avsluttet med mitt aller første godbitsøk. Jeg forstod ikke helt hva det gikk i - med en gang, men det tok ikke lang tid før jeg begynte å søke etter de nærmeste godbitene. Dewey var forresten litt streng med meg. Jeg fikk ikke lov til å ta de godbitene som lå forran nesa hans.....

Vi la oss tidlig - ca 21.45, for alle sammen var slitne..... og jeg sov til 06.05 neste morgen. Mamma var sååå fornøyd med meg :))


Ingen kommentarer: