tirsdag 24. august 2010

Søndag 22.08.10 Barnedåp m.m....


Jeg sov hele natta. Og da jeg våknet stod mamma opp. Etter å ha luftet meg stelte hun seg selv og spiste litt. I mens hadde jeg det travelt......: «Der lå beinet mitt. Best jeg henter det før noen av de andre tar det..... Åååå litt høgt...., men der..., der..., fikk jeg tak i det.» Halen til værs – se hva jeg har.... ;) (Trollet var oppe på stuebordet og hentet et avgnagd beinsplint som hun hadde funnet ute og dratt med seg inn – og som vi hadde tatt fra henne..... ;)

Etter frokosten gikk vi på tur.... det betyr at jeg måtte i sekken igjen.... etter en lang stund i sekken fikk jeg slippe ut og leke med de andre hundene. Vi var ikke på samme sted som sist, men det var veldig gøy likevel :)

Mamma kastet ball med kastearm til de to andre hundene, og jeg løp som en gal etter dem – i starten..... da jeg ble sliten gjorde jeg andre ting – mens de lekte videre. Da vi var ferdige ble jeg puttet i sekken igjen og så gikk «vi» hjem.

Hjemme la jeg meg til å sove – oppe på Dewey....!!! Mamma hadde masse å styre med pga at det skulle være noe som heter «barnedåp» hos Veronica og Marius denne dagen. Det ble til at Einar skulle passe på meg, fordi mamma hadde så mye annet hun skulle gjøre. Jeg var sammen med Einar hele dagen! Mamma hentet meg først til kveldsmaten 21.00 om kvelden. Da fant hun meg i senga til Einar....... ;)

- Jeg hadde fått være med i barnedåpen. Først lå jeg ute i bilen en stund, så fikk jeg komme inn og hilse på menneskene – de to minste lå i vognene sine. Benjamin var kul, men han var litt redd meg – og tennene mine....., samtidig syntes han jeg var morsom :) Jeg prøvde å låne noen kosebamser - som jeg stakk av med - under bordetTror nok vi skal bli gode kompiser :D Einar og jeg er i alle fall blitt kjempegod venner :)

2 kommentarer:

Ville sa...

Velkommen til Stavanger Ficus. Håper å se deg en dag om ikke så altfor lenge:o)
en riktig så trivelig å fin liten kar ser du ut til å være:o)))

Ghita sa...

Takk Ville :)
Jeg traff deg visst så vidt det var sammen med Øyvind, da Einar var ute med meg en liten tur ;)

Jeg syntes andre hunder er litt skummle.... - så vi hilste ikke.
Men neste gang kan vi sikkert hilse, for jeg blir tøffere og tøffere for hver gang jeg får hilse på en ny, trygg - og snill, hund :))