lørdag 6. november 2010

Det blei en flott dag :D

Det ble til at Tayson, Packy og Ficus skulle «rundere» i lilleskogen på Vigre i dag. Det betyr at alle mine planer for Ficus ble forkludret (jeg hadde planlagt å være i den store skogen) – og jeg måtte tenke helt nytt. Jeg hadde ingen plan B klar – dumt av meg.... Vi var sist ut av oss 3 og dermed fikk jeg tid til å tenke meg litt om mens jeg var figurant for de andre to. I tillegg ba jeg dem om hjelp til å få til et bra opplegg for Ficus. De vet jo begge to hva som kan være problemet.

Jeg brukte varierende påvirkning og varierende figuranter på første økt.
Første figurant sleit hun med å finne. Hun jobbet kjempebra men fant han bare ikke, derfor kaldte jeg henne inn og ville sende på motsatt side – med lydpåvirkning. Det betydde ingenting for Ficus. Hun visste at det var en figurant på motsatt side (hun brukte vinden), så hun bare skeinte tilbake og fant til slutt figuranten. Ja, ja. Hun er selvstendig så det holder – og det blir kanskje min største utfordring..... (- eller et luksusproblem ;) Da jeg så stilte henne opp på nytt hadde hun ingen problemer med å finne neste figurant – på lyd. Så fortsatte vi med litt forskjellig påvirkning: vind, syn og lyd. Hun gikk bra hele tiden, men jeg ser at hun ikke alltid går rett ut – hun bruker vinden mye..... Siste figurant i denne økta var gående.

Etter å ha sett hvor bra Packy gikk – samtidig som jeg hadde samtalen med Paul i hodet, valgte jeg bare syn i 2 økt. Til tross for syn, brukte Ficus vinden aktivt for å finne figuranten. Dermed gjorde jeg det enda lettere for henne – og da gikk det veldig bra.

I 3 økt varierte jeg litt igjen, først syn, så lyd, så vind, så syn, syn, vind, syn. Dette ble virkelig en knallbra økt. Ficus gikk ikke så fort ut på den siste siden, uten noen påvirkning, men jeg finner ikke det så rart for her var det heller ingen hjelp av vinden før hun kom ut forbi figuranten. De to siste synspåvirkningene var knallbra!
Jeg hadde også sendt med leker denne økta – men det nyttet ikke. Det er godbiter hun vil ha...

Ficus går i alle fall langt nok. På et par av slagene var hun helt oppe ved bilene – men heldigvis kom hun som ett skudd på innkalling :D Likevel lot hun seg ikke styre, så det er noe jeg må ta tak i (tror jeg....) Hun kom inn til meg tok i mot godbiten – og pilte avgårde ut igjen for å finne figuranten – noe hun også gjorde.

Jeg er uansett kjempefornøyd med innsatsen. Både til Ficus og til figurantene Morten og Runar. Takk for hjelpen, dette var en knallbra økt for oss :D

Ingen kommentarer: