tirsdag 30. november 2010

MAIA ER BLITT NORGESMESTER!

Gratulerer så mye til Maia og resten av "Best i Test" fra SBK.
De tok jammen gull i NORGESMESTERSKAPET i år :D

Maia, Kristin, Hans Valter, Johnny

Maia og Kahrma gikk 4 feilfrieløp denne helgen, desverre disket hun det ene kvalifikasjonsløpet til NM individuelt, derfor fallt de ut før den individuelle finalen. En stor skuffelse, men hun fikk det igjen i lagløpene, der både Kahrma/Maia, og Tessie/Hans Valter gikk feilfritt begge rundene. De andre to som var med er Athena/Kristin og Cindy/Johnny.

Hans Valter kom også på 2 plass individuelt!
Johnny og Cindy kom på 5 plass
Kristin kom på 15 - tror jeg...

Det var en tøff konkurranse, bare 2 av de store lagene klarte å kvalifisere seg (det er tillatt med 4) og bare 15 ekvipasjer individuelt (der det er tillatt med 20).

Eivind klarte å kvalifisere begge hundene i de individuelle løpene (de kom også igjennom på lag, Tara med 1 feil og Dewey feilfritt - men de to andre hundene på laget disket).

Så da finalen startet lå Dewey som nr. 7 og Tara som nr. 8.
Desverre slo Tara seg sånn i det ene kvalifiseringsløpet (hun sklei under vippa :( så hun nektet plent å hoppe på samme sted dagen etterpå noe som resulterte i 3 vegringer - og dermed disk allerede i første finaleomgang :(
Dewey gikk to knalløp (med tanke på underlaget), men dro på seg 2 feil i hoppen, og i agilityen stupte han på hodet og sklei bortover (med hodet først), før han løp videre. Eivind klarte ikke å komme i posisjon og dermed tok Dewey feil hinder, nesten rett før slutt = Disk. Surt, men sånn er det for alle ;)
Det ble 8 plass totalt på Dewey og 9 på Tara - om jeg husker riktig. Ikke så aller verst det heller ;)

Det var mange gode ekvipasjer med - ca halvparten av de som reiser rundt og konkurrerer i agility klasse 3 dvs mellom 50 og 60 stykker. Så når det da bare er 8 igjen etter første finaleløp, sier det seg selv at dette er tøft! (Dewey lå her på 6 plass).

Gratulerer til ALLE som deltok. Det var mange flotte løp - selv om mange også disket.... Dere klarte jammen å gjøre det spennende i år også :D

2 kommentarer:

Tone sa...

Gratulerer med den flinke datteren din Ghita :-))

Ghita sa...

Tusen takk Tone. Jeg er ganske stolt nå ja ;)