tirsdag 16. november 2010

Rally Lp

I går var det siste dag på Rally lydighets kurset, og en ny flott (og flink!) gjeng med Rallyentusiaster er klare for videre trening. Kjempekjekt! :D
Jeg er faktisk imponert over hvor langt noen av ekvipasjene er kommet på disse ukene. Fra den første «håpløse! ;) dagen og frem til nå. De har virkelig jobbet!!!

Neste mandag er siste trening for i år (- hos meg. Det er mulig Bernersennen-gruppa har flere treninger.) Hvis alle fortsetter å trene på nyåret så er vi nå blitt så mange at jeg må vurdere å dele opp gruppen. Luksusproblem egentlig :D Med de nye kan vi bli 20 stykker på det meste! Jeg synes det er gøy at så mange nå er interessert i Rallyen, så er dere med å drar lasset, så er jeg villig til å dømme flere konkurranser neste år, men jeg er avhengig av hjelp – det blir for mye for meg alene.

Vi kan også sette i gang en VårCup – om det er ønskelig. Gi meg tilbakemeldinger ved å sende meg forslag til hvordan dere ønsker det på mail.

5 kommentarer:

Kari Anne sa...

Så utrulig kjekt at rallyen har fått så stor oppslutning! :-) Håper det fortsetter slik og at det blir VårCup også :-)

Ingen kan holde på med slikt åleine, så du har vore meir enn god! Dei er heldige som har deg der oppe :-)

Gerd Marit sa...

Ja vi er heldige :) Takk for et kjempekjekt kurs - ga virkelig mersmak. Og ser jo og at "smertegrensen" for hva ett menneske kan klare å organisere, men håper det kan fortsette :)

Kari Anne sa...

Gerd Marit, det er bare å hjelpe til på treningar og sånt og møte opp litt tidleg på cupkveldar og hjelpe til ;-)

Eg veit av erfaring at det hjelper om f.eks nåken setter opp banar eller kombinasjonar av skilt på trening, eller har teikna forslag til treningsbane ;-)

Gerd Marit sa...

He-he - jeg har sendt mail til Ghita, jeg - så får vi se hva hun sier. Av og til er frivillig hjelp bare i veien, men hvis hun vil bruke meg til det, er det vel noe jeg har kapasitet til :)

Ghita sa...

Takk dere to :) Det er sånne som dere som gjør at jeg orker å fortsette!! :))

Det virker også som folk som nå trener, virkelig vil satse på Rallyen - noe som motiverer meg enda mer :)

Jeg sender deg en mail tilbake Gerd Marit.

Kari Anne du har helt rett - det er ofte små ting som gjør tingene sååå mye enklere.