onsdag 23. februar 2011

Ny runde hos dyrlegen.

Da har Ficus vært en ny runde hos dyrlegen. Han mener fortsatt at det ikke er noe alvorlig med henne – og anbefaler meg derfor bare å vente med noen form for behandlig til hun er over ett år. Begrunnelsen er at det ikke vises noe på prøvene og røntgenbildene og at hun periodevis er helt fin. Men siden det ikke hadde noen effekt å prøve å holde henne rolig – hun blir nesten verre da.... eller å medisinere henne, så får vi nå lov til å trene. Vi trenger ikke trene det som belaster mest da...., men han mente ikke at jeg måtte være så forsiktig som vi har vært med henne. Kroppen blir som regel bedre av å bli brukt sa han – dette gjelder også hunder. Det eneste er at jeg må føre logg – slik at vi kan se hvordan dette utvikler seg – og det skal jeg vel klare;)) Han mener at ved å bli brukt vil hun bygge muskler som igjen kan føre til at tingene stabiliserer seg slik at det som eventuelt plager henne nå, vil forsvinne. Hun er i følge røntgenbildene heller ikke ferdig utvokst enda.
Faktisk var hun mindre øm nå i venstre side en for en måned siden, derfor øyner jeg håp :) Høyre side derimot virket mer smertefull enn sist. Så det er ingen logikk i tingene så langt – derfor velger jeg å stole på dyrlegen, for jeg er ikke veldig glad i unødvendige inngrep og medisin som ikke fungerer – hverken på mennesker eller dyr.

Både jeg og Ficus er helt klare for mer trening – og det var like før jeg meldte meg på Nrh-treningen nå i kveld, men så kom Eivind med en kommentar om at jeg må tenke litt – selv om vi har lov til å trene – kanskje vi bør starte opp litt rolig igjen og ikke overbelaste med en gang. Jo...., han har vel rett.....

2 kommentarer:

Merete sa...

Bare et lite tips; veterinærer er generelt ikke de som kan mest om hverken sjelett, ledd eller muskler...
Har du hatt henne hos osteopat, kiropraktor eller fysioterapeut?

Hilsen en som (dessverre kanskje?) ikke stoler på at veterinærer vet best på det feltet der....

Ghita sa...

Hei Merete.
Nei jeg har ikke det, men nå har denne veterinæren akkuratt disse tingene som spesialfelt - og da stoler jeg på han. Han forklarte meg tingene ganske innegående også, så jeg vet hva jeg kan forvente meg. Jeg har i bakhodet kontakten du ga meg - om tingene skulle bli verre.
Takk for tips!!