søndag 13. mars 2011

Rundering med lyd påvirkning

Var (som vanlig for tiden...) seint ute til trening og var dermed allerede tildelt en gruppe da jeg kom frem. Skjønner ikke hva jeg holder på med, er oppe «før fuglene synger» men klarer likevel alltid å komme i siste liten.... Grrr!!!
Jeg var i alle fall kommet med i «den store løypa» noe som var helt etter mitt ønske, så der var jeg heldig ;))

Ficus var sistemann ut i «jentegruppa». Gro-Elin var så snill og påpekte hva jeg måtte huske på, så jeg hadde påvirkning i dag :) Likevel klarte ikke Ficus å finne første figurant. Jeg sendte henne 2 ganger og hun jobbet egentlig veldig bra, men fikk ikke funn. Så da sendte jeg på motsatt side. Nå gikk hun litt, glemte hva hun holdt på med, og måtte på do – igjen..... (4 gang denne dagen!) Vi prøvde på nytt, og nå stormet hun ut til figuranten. Kjempebra. Neste slag på Gro-Elin måtte hun igjen jobbe veldig for å finne figuranten – i tillegg lå Gro-Elin der Ficus hadde vært to ganger før. Men frøkna var flink og gjorde funn, til sist. Så skulle hun ut for å finne Kristin U igjen. Jeg syntes Ficus virket så fokusert at jeg sa «ingen påvirkning». Så i det jeg sendte oppdaget jeg noen fotspor – og det gjorde Ficus også.... hun glemte helt hva vi holdt på med, begynte å snuse i og rundt sporene, og så startet «rabiatøkten».... Hun ville ikke komme til meg, bare frese rundt. Hun hadde det tydelig kjempegøy, føyk rundt i snøen, kastet seg ned, freste rundt – slik bare gjeterhunder gjør ;) og Krissi som var på midtlinja, holdt på å flire seg i hjel (så det ut som;)

Jeg kunne ikke bli sint på Ficus. Hun er bare en «unge» som fort mister fokus og som ville frese ut litt. Da jeg så endelig fikk kontroll på henne igjen jobbet hun bra videre. Hadde «to blindslag» til – ett på hver side, men jobbet bra begge gangene og da synes jeg ikke det er såååå farlig. Jeg valgte å gi meg rett før bekken etter disse to «blindslagene» da hun endelig fikk funn igjen. Da ville hun ikke ha leker lengre, men godbiter var helt ok ;) Ficus hadde vel 4 eller 5 «blindslag» i denne økta – ingen av dem var tilsiktet.... Det som er, er nok at jeg sendte litt for rett på – og hun skrår litt fremover. Når det da ikke er noe særlig vind, så får hun ikke figuranten. Så jeg hadde litt rett da jeg sa jeg ville ha figuranten litt forran – selv om jeg vil ha påvirkning. Eller? Hun jobber jo langt nok ute, og hun søker bra. Jeg synes derfor det er litt dumt at hun ikke får de funnene hun er tiltenkt. Kanskje jeg må bruke syn neste gang...?? Eller så må jeg prøve å sende henne litt bakover – selv om det er lettere sagt enn gjort... ;)

Er totalt sett fornøyd med økta. Det ble brukt leker helt til siste figurant. Da var det godbiter som gjaldt. Det ble bare en økt i dag, mange ville hjem ganske tidlig (pga årsmøtet) - og så fikk jeg en telefon fra Eivind om at Ssangjongen var røket. Jeg måtte derfor hjem for å finne forsikringspapirer m.m. Slik at han kunne få bilen på verksted. Det er andre gangen jeg må reise hjem fra trening fordi Eivind har trøbbel med bilen. Nå skal jeg finne på noe lurt, så dette ikke skjer igjen!

Jeg hadde egentlig tenkt meg på årsmøtet på kvelden, men skulle ikke være med på festen etterpå, men så fikk jeg høre på trening hvordan årsmøtet foregikk – og da gadd jeg ikke dra 25 minutter hver vei – for å være på møtet ca 20 minutter, der sakene sansynligvis bare ble klubbet igjennom.... Sorry folkens. Regner med alt gikk bra og at dere hadde det kjekt :)

4 kommentarer:

Krissi sa...

Vi hadde et av de lengste årsmøtene i DIOets historie, med mange gode diskusjoner fra engasjerte medlemmer. Så du gikk glipp av noe der, Ghita! :)

Ghita sa...

Typisk!!!
- Og jeg som elsker diskusjoner..... ;))
(Skal aldri mer høre på "sladder" ;P )

Aud sa...

Ja, og ikke minst utdelingen av innsatsnålen til Johannes. Det var kjekt :)

Ghita sa...

:D
Det var vel fortjent!