mandag 4. juli 2011

Tvunget med på trening ;)

I går var jeg ikke i særlig treningsmodus – men Eivind nærmest ”tvang” meg med på Åsen ;)
I ettertid er jeg fornøyd med det – for nå var de fleste av våre tidligere problemer borte! Jeg fikk til litt føring (her er det mamma som kløner!). Ficus tok tunellene på kommando. Jeg har byttet kommando – da jeg tror det var noe med kommandoen som gjorde at vi fikk tull ved tunelleene – og det ser ut til at jeg har rett.... for nå fungerer det! (Tips til andre som sliter med en øvelse – det er lurt å bytte kommando hvis man trener inn ting på nytt – uansett hva det er).
Ficus hadde også helt råe felt! – Både på høyre og venstre side. Hun stod som en påle både mens jeg løp videre – og når jeg tok fremforbytte:D
I tillegg hadde vi en vanskelig ”klasse 3 inngang” på slalomen – det gikk som en lek! :) Det er det jeg sier – etter feiling, så riktig utførelse av øvelsene og en liten pause, virker det som om Ficus forstår hva hun skal og hva hun ikke skal gjøre.
Vi trente også litt fremadsending og høyreslalom.

Dewey og Eivind trente på hoppeteknikk og trang føring – på gress. Etter noen feilskjær var de kjempegode!! Dewey hadde så korte svinger at jeg nesten ikke ville trodd det var mulig med en så stor hund. Tror de har funnet rytmen nå. Jeg syntes i alle fall de var veldig flinke!

Vi var helt alene på banen - og vips så hadde det gått to timer.... ;P

Ingen kommentarer: