søndag 6. november 2011

Figurant på A prøver og litt trening

Denne lørdagen regnet jeg ikke med å få trent så mye – siden jeg skulle være figurant på A prøver.... Vi kom for en gangs skyld tidlig og var på Tjørn som 2 mann – i god tid før prøvene skulle starte. Derfor slapp jeg Ficus ut av bilen der hun fikk løpe litt fritt, før det ble noen timer i bilen på henne.... (Hadde vurdert lenge om jeg skulle ta henne med eller ikke..., men blir for dumt å ikke gjøre det også – synes jeg.
Ficus tok derfor imot omtrent alle som kom – overlykkelig, siden hun trodde alle var der for henne ;) Men da hun forsøkte å finne Otto i bilen til Paul ble hun skuffet – den var tom..., i bilen til Ritva hadde hun mer flaks – der var Bizzo. Ficus hoppet rundt i forsetene og peip av iver. Tydelig at hun kjenner – og liker, både Ritva og Bizzo ekstra godt :)

Så ble Ficus puttet i bilen og vi startet med rundering. Det medførte at vi (figurantene) ble liggende ute noen timer (ca 4...) Jeg hadde meldt meg frivillig – nærmest bedt om, å få ligge som siste figurant. Dette for å slippe å gå så mye frem og tilbake med det vonde kneet (dommerne for eksempel gikk vel 1 mil....) Er også i elendig form for tiden – er blitt en negativ dum sirkel – noe jeg merket ekstra godt denne dagen:(
Alle som runderte fant meg i dag, kjempekjekt – særlig siden ingen fant meg sist gang.... det betyr at alle 5 bestod runderinga. Jippi!! Jeg lå og krysset fingrene for alle sammen – og da vinden snudde og noen ekvipasjer gikk forbi meg, var det kjempe nervepirrende å ligge i ro. Men så hørte jeg pesingen av en sliten hund og kjente at jeg begynte å juble inni meg. Ganske riktig så ble det melding hver gang :D
Heia Frode & Bandit, Steffen & Betzy (godkjente for første gang!), Kjetil & Joppe (godkjente for første gang), Aud & Odin, Kaare & Speedy!! Knallkjekt å være figurant når alle klarer prøven :D
Den gode magefølelsen for runderinga stemte godt denne dagen :)

På vei ned – etterpå, la Ritva ut sekken min for meg – for jeg ville ha melding på gjenstand i runderinga i dag – visste heller ikke om det var noen til å hjelpe meg – og i så fall ville jeg trene litt selv – før vi dro hjem. Men Ritva og Steffen var greie å la seg ut slik at vi fikk 2 menneskefunn og ett gjenstandsfunn. Vi startet med blindslag på blindslag – ble ca 6.... før hun fant Ritva – 9 totalt, men jeg var ikke fornøyd med lengden på slagene. Kaldte derfor Ficus inn og sendte på nytt – eller «presset» henne ut slik at jeg kom nærmere ønsket lengde på slagene. Likevel er jeg ikke helt fornøyd.... Nå vet jeg lengden lyger i sånt terreng – noe Ritva også påpekte, men jeg mener fortsatt at hun ikke gikk langt nok ut. Men ok. Det var første gang vi runderte her, og hun trenge masse mer erfaring – særlig i sånt «Tjørnterreng».
Det jeg kan være fornøyd med er at hun fant alle (begge to + sekk) – og at de lå langt nok ute. Hun både meldte og påviste også fint. Jeg gikk ikke på påvisning for aller første gang, men figurantene lekte henne inn. Jeg gikk selvfølgelig på påvisning på gjenstandsfunnet – men tok det med ro, og Ficus stod tålmodig og ventet ved sekken. Så flink jente!! :) Alt i alt må jeg være fornøyd, selv om jeg hadde ønsket at hun gikk lengre ut. Etter økta tok Ritva henne med seg ned til bilene, sånn at jeg bare kunne legge meg ut som figurant for Bizzo. Dermed slapp jeg å gå mer en ca 4 km i går – men likevel kjennes det i kneet i dag – så fryktelig irriterende! (Det er nesten så jeg har lyst til å skade kneet enda mer – med vilje – for da må de vel gjøre noe snart.... - eller...?? Som lillesøsteren min Mai sa: gjør dere ikke noe med skulderen min snart, så knuser jeg den mot en murvegg..... - og hun hadde garantert gjort det.... - heldigvis tok de henne på alvor...)

Det var forresten også Ritva som luftet Ficus sammen med Bizzo i lunsjen. Hva skulle jeg ha gjort uten denne kjekke, snille og gode damen!

2 kommentarer:

Aud sa...

Veldig snilt av deg å stille opp selvo m du har vondt i kneet. det var veldig kjekt å finne deg. Fint at dere fikk trent litt dere også :)

Ghita sa...

Er nok ikke bare for å være snill at jeg gjorde det Aud - jeg har "treningsabsinenser de luks"!! - Og så synes jeg man skal stille opp for hverandre når man kan - neste gang er det kanskje jeg som skal opp til prøve, hvem vet...? ;)

Men var utrolig kjekt å se at så mange kom helt i mål da :D