tirsdag 20. desember 2011

De første dagene til Key

De første dagene for lille Turboline Key ble ganske travle.
Hun ankom Tjensvollkrysset ca 12.30 på søndag. Der overtok jeg henne fra Nina Forus, som hadde vært så snill å ta henne med for meg.

Her hjemme ble hun vel motatt av de to hjemmeværende hundene. Det gikk faktisk over all forventning. Dewey ignorerer det han kan, og knurrer når hun kommer for nær – jeg tror nok det har med «erfaringen av innpåslitne valper» (han blir jo aldri kvitt dem = Kahrma og Ficus...) å gjøre – eller kanskje smertene han har. Han tillater at hun er nær når hun er rolig ;)
Ficus var først nyskjerrig, men så var det full lek. Key er ganske så tøff faktisk, og de to jentene hadde seg noen rapptusser så vi bare måtte gi oss over.
Key knurrer til Ficus hvis hun vil ha en leke i fred – og under over alle under – Ficus gir seg :0
Lillefrøkna hadde bare ett uhell inne den aller første dagen hos oss – og det var fordi vi var for treige..... Hun piper når hun skal ut, flinke jenta!

Key fikk møte mange folk allerede første dagen her – siden vi holder på med kjøkkenet flyr det jo noen ut og inn her.... - Og det ser ut som en byggeplass. Ikke akkuratt ideelt for en liten valp, men....

Kjekt å gjemme seg under benkene på kjøkkenet ;)

Kjøkkenet sjekkes ut.....

Veronica med familie stakk også innom da de hørte at det var kommet ny valp i hus – og Benjamin ble visst helt forelsket i valpen ;) Han er blitt kjempeglad i hundene virker det som. Han og Dewey var «bestevenner» hele lørdagen :) Hjelper på når ungene får lov til å være med på ting sammen med hundene merker jeg. Føler alt løsnet med Benjamin da han fikk gå tur og «trene» hundene. Kjekt i alle fall. Kjenner at jeg kan slappe av selv om ungene er i hus nå. Herlig følelse – og slik det skal være :D
En ny "bestevenn" kanskje ?

Neste dag startet da pappa stod opp – etter at Key hadde sovet hele natta :) Så var det leketid med Ficus først inne – så i hagen. Deretter bar det avgårde til Arne, der hun fikk hilse på både han og hundene hans.
Så var det dyrlegebesøk, der Key ble sjekket, fikk vaksine, Chip og pass ;) Også her smeltet hun alle hjerter – og igjen fikk jeg skryt av alle hundene våre – for hvor sosiale og ok de er alle sammen (stolt mamma ;)

Key fant seg godt til rette i "buret" jeg laget til henne ;)

Etter dette måtte Key være med i butikken. Her opførte hun seg sååå fint. Reiv ned ett par leker, men det var alt. Hun ga klar beskjed hver gang hun skulle ut, sov søtt i kassen sin og hilste pent på både mennesker og dyr som kom inn i butikken. Veldig kjekt. Vi fikk trent litt kontakt, men ellers bare koste vi oss. Hun sov ganske mye.

Hjemme igjen var det full fart på Key og Ficus igjen – mens Dewey la seg på sofaen for å få fred ;)

I natt var vi oppe to ganger og nå i dag har hun rukket å ødelegge litt på Maias rom – og falt ned
trappen...., men ellers har vi det bra :)

Ingen kommentarer: