fredag 18. mai 2012

16 Mai trening :)

Hadde bestemt meg for å gå på trening 16 mai – og skamgledet meg til det J
Men det var mange «kjepper i hjulene» denne dagen, var nesten så jeg lurte på om jeg måtte ringe og si at jeg ikke kom likevel. Det er i slike tilfeller «stabeistet» i meg kommer frem – jeg VILLE på trening. Så selv om jeg kom meg seint av gårde - og stod i kø nesten fra stuedøra, så jeg måtte sende melding om at jeg kom for seint…. Kom jeg meg da av gårde til slutt. Forresten Rart at det var kø så seint på ettermiddagen… Det var mye biler hele veien og jeg kjørte nesten helt frem til Skjævelandsskogen – da jeg oppdaget at «hej, dette er ikke Ølberg!»  Usj – da var det bare å kjøre videre – og dermed kom jeg  enda seinere på trening….. Grrrrrr.
Vel fremme klarte jeg så å kjøre over noen «bomber», så bilen fikk seg enda en skrape – Ordtaket «hastverk er lastverk» er visst riktig……..

Så til treningen. Jeg fikk «slippe» å være figurant og jeg fikk snike i køen, så Ficus ble3 siste hund ut  denne gangen (av 7). Det var teigsøk som stod på programmet, og vi fant Hermann ganske fort, men jeg syntes Ficus tuslet rundt mer enn hun søkte – og kan ikke si meg veldig fornøyd med henne…. Så slo hun flere ganger og jobbet bra, men fant ikke figuranten…. Jeg oppdaget etter en stund hva hun jobbet på – det var Bjørn Erik som satt høyt oppe i ett tre – mange meter oppe… Hun så han, men meldte ikke. Bjørn Erik prøvde å lage lyder og prøvde også å si «apport» da hun stod helt borte ved treet – men nei, hun meldte fortsatt ikke….. Dette overrasket meg først veldig – da hun tidligere ikke har hatt problemer med å melde på mennesker i trær, men så husket jeg på alle feilmeldingene hun har fått i det siste – når hun bare har meldt på fert og ikke har vært helt borte hos figuranten. Og jeg skjønner jo at det sannsynligvis er årsaken. Hmmmm, hvordan skal jeg løse denne balansegangen….?
Jeg oppdaget i alle fall at dette er noe vi må ta tak i og trene på. Jeg fikk tips av Bjørn Erik om hvordan han hadde trent – og det hørtes fornuftig ut, så vi får ta det som ett moment på en trening en gang tenker jeg. Men ellers så lokaliserte hun jo greit figuranten, så jeg regner med at vi skal få til dette også etter hvert. Da vi gikk videre så det ut som om Ficus gikk mer og mer på tur, og mindre på søk – og det irriterte meg. Jeg kjente også at jeg  oppførte meg mer og mer usikker – og det reagerte Ficus på med å tusle mer og mer – og spise kanin/harelort….. L Da jeg endelig fikk henne til å søke igjen fikk hun funn av Cecilie som siste figurant. Det var sånn sett veldig heldig J

I dag var det en feilmelding i starten, men jeg leste henne og så at det var feilmelding – heldigvis, ellers var meldingene ok når hun bare kom helt bort til figurantene.
Synes etter hvert vi har mye å ta tak i – og prøvene (som jeg hadde tenkt å være med på) nærmer seg med stormskritt…., ja ja vi får ta en trening om gangen og se hvordan det går. Hadde jo vært greit å fått noe kontinuitet i treningene igjen – det hadde nok også hjulpet….

2 kommentarer:

Tone sa...

Vi får se litt på "balansegangen" i løpet av pinsen Ghita :-)

Ghita sa...

:D Yess!
Gleder meg til det Tone :)