søndag 27. januar 2013

En kald, snø-våt - men fin, dag i Vigreskogen

Var ikke så mye snø i går - bildet er fra 2012 ;)


Kaos fra morgenen av:
Først lufting av 5 hunder (jeg kjørte avgårde med jentene - i Eivind sin bil...., og lot Eivind lufte Dewey). Dewey må fortsatt være forsiktig, derfor fikk han ikke være med.
Synes de måtte få en god tur når de skulle være alene hele dagen... - Eivind og Maia skulle på jobb, og jeg skulle på trening.

Ficus, det trollet ville ikke inn i bilen - og stakk av, så jeg brukte ekstra tid på henne hver gang hun skulle i bilen denne dagen - til og med da vi skulle hjem fra trening klarte hun å stikke av. Irriterende! Må nok ta noen forhåndsreger heretter - i alle fall når vi ikke har vår egen bil ;)

Key vil, som vanlig, ikke inn - hun skal bare være i hagen. Til slutt måtte jeg få hjelp av Eivind for å få henne inn (jeg var nok litt stresset - og DET hjelper i alle fall ikke.....)

Så skulle Maia på jobb, men hadde forsovet seg (kanskje ikke så rart når hun jobber doble skift og ikke er ferdig før 01.30 om natta....) - dermed kom vi for seit avgårde til at jeg rakk treningen klokken 10.00. Flaut...., særlig når man har vært oppe siden 06.30.....

Ja, ja de hadde klart seg uten oss - de 10 minuttene vi var for seine ;)

Siden vi var sistemann denne dagen var vi selvfølgelig også sist ut i løypa. Det ble en ganske bra økt. Trærne i Vigreskogen var mange steder blåst over ende og hadde brukket, så det var kaos her også.
Jeg var litt spendt på hvordan Ficus ville takle det å rundere i terrenget nå, siden hun - da hun var liten, kunne vegre seg for å gå i "vanskelig" terreng. Men det trenger jeg visst ikke å tenke på lengre. Hun gikk bra. Trakk langt ut - og frem. Joda momentene jeg ville trene på fungerte bra.
Etter 4 funn valgte jeg å kjøre et blindslag, til tross for at Ficus fikk en stopp på 4 figurant. så ble det to figuranter til før jeg kjørte flere blindslag og til sist et funn.

Ficus går kortere på blindslagene en der det er figuranter, så tips fra Tone er å ikke kjøre så mye uten figuranter - bare teste av og til. Det er jeg veldig enig i.
Vi er nå kommet så langt at Ficus er ganske styrbar (i forhold til tidligere), så dermed er jeg ikke fullt så bekymret for prøvene som ligger forran oss - som jeg var en stund.

Når det gjelder meldingen er jeg ikke fornøyd med avleveringen i første økt. Den var slurvete, så tror  det er et moment jeg vil ta tak i og trene på neste gang.

I andre økt var det bare snakk om noen korte momenttreninger. (Tiden fløy litt fra oss :) Jeg ville derfor trene på melding på gående figurant, da jeg vet at Ficus av og til sliter med det.
På første figurant måtte hun ganske riktig ha hjelp. På andre stoppet hun opp og nølte litt før hun meldte, men på tredje figurant var alt bra.
I denne økta var hun også flinkere med avleveringen.

Takk for en fin trening alle sammen, selv om det var en iskald dag - med mer eller mindre alle årstider involvert. Jeg var gjennomvåt da jeg kom hjem, MÅ huske regntøy neste gang ;)

Ingen kommentarer: