lørdag 2. februar 2013

Grusspor i lysløype - ikke det lureste....

Onsdag kveld sa jeg så kjekt at jeg ville ha grusspor i lysløypa i Melshei.
Jeg la ut sporet selv, siden jeg regnet med litt overtråkk. Sporet ble liggende i en times tid. Det var skikkelig uvær så jeg regnet med at det ikke ville være så mye folk ute denne kvelden - men så feil kan man ta..... ;)
Jeg følte at lysløypa var invadert av folk - og hunder.
Ficus gikk ganske visst spor noen steder, men det var tydelig at hun sleit og ikke klarte å skille ut riktig spor mesteparten av veien - og da gjenstandene som jeg hadde lagt ned også var tatt/flyttet på, gav jeg nesten litt opp.... Helt på slutten av sporet klarte hun å gå riktig og å få slutten - men mammaen var langt ifra fornøyd. Likevel forstod jeg at det var vanskelig for henne, så dette var en fiasko - for meg ;)

Heldigvis så jeg tegningen da jeg la ut sporet, derfor valgte jeg å legge et spor også på en av de mørke grusveiene på tilbakeveien - og det sporet gikk veldig bra :) Her hadde det ikke vært noe overtråkk (tror jeg...) Helt på slutten ble Ficus forstyrret av de på standplass, men hun klarte etter en liten stund å jobbe seg inn igjen og få slutten. Dette var jeg selvsagt ikke helt fornøyd med, men denne dagen måtte jeg bare ta det positive jeg fikk.

Stakkars Ficus, dette var alt for vanskelig for henne - ut fra det hun hittil har gjort. Dette tar jeg på min kappe, man må gå trinnvis frem - ikke hoppe..... ;P
 

Ingen kommentarer: