onsdag 3. april 2013

Påsken 2013

 
Da er enda noen uker forbi...., og jeg har ikke skrevet noe her..... ja, ja.....

Vi hadde før påske noen runderingsøkter som jeg var/er super fornøyd med. Jeg kan nesten ikke få takket treningskammertene mine nok for hjelpen! Det er så nyttig å få tilbakemeldinger fra dere - for først da klarer jeg - kanskje... ;)  å rette opp feilene mine.... Nå gleder jeg meg til neste trening :)

I selve påsken ble det ikke så mye trening på oss, men litt fikk vi gjort. Blant annet fikk Ficus masse "trening" med små barn, dette fordi vi var på ferie sammen med noen av barnebarna våre (5 år, 2,5 år og 8 mnd).
Vi hadde bare med oss Ficus og Key, da det i siste liten ble bestemt at Maia skulle være hjemme - og da ble Dewey og Kahrma hjemme sammen med henne, de to har ikke samme behov for "sosialisering" med små barn som Ficus og Key har.

Benny, Basti og Rese sammen med Ficus

Key var litt vel vilter noen ganger, men etter hvert klarte ungene å forholde seg til henne også. Benjamin var råflink til å styre/trene hundene - og Sebastian som egentlig var veldig redd, la sin elsk på Ficus ;)

Key og "Rese"
Therese har akkuratt lært å krabbe ;)

Eivind tok ungene med seg og gjemte seg  skogen, slik at Ficus og jeg fikk et teigsøk og kunne finne dem. Det gikk veldig bra, selv om hun ikke helt ville melde første gangen - pappa har jo aldri vært med å trent dette før! ;) Men etterpå var hun med på notene og meldte som bare det - både på Eivind og Benjamin og Eivind og Sebastian :)

Belønning hos figurantene

Vi fikk også gått noen spor. Det var ikke helt lett terreng alle steder, men vi fikk gått et spor på 800 meter og ett på 1200 meter, begge gikk veldig bra  og i all slags terreng - til og med over gjenfrosne bekker ;)

Ficus går spor i Sverige ;)

Key fikk også gått et par spor. For henne var det første gang helt uten godbiter, men hun slo nydelig på sporene og gikk dem knallbra! Jeg er superimponert! Det ene sporet gikk over blant annet snø, steinrøys og fjell - nesten en time gammelt, men Key durte avgårde som bare det :) I tillegg var det første gang Eivind hadde lagt ut - og gikk, spor med henne. Jeg hang bare på så godt jeg kunne..... ;)

Key går spor på fjell!

Foruten om dette så fikk også Key noen overværssøk - og litt feltsøk. Det gikk også veldig bra :)

Ellers så fikk hundene være en del fri, og de holdt seg stort sett på tomta "vår". Det gikk faktisk over all forventning å ha med seg hundene på en slik ferie. Har nok noe å si at været var så bra som det var også, for da var jo både de og vi mye ute ;)

Her er flere bilder fra påsken 2013

Ingen kommentarer: