fredag 7. februar 2014

Ett lite livstegn....

Igjen lenge siden siste jeg skrev ett blogginnlegg. Har rett og slett hverken orket eller hatt tid til det. De gangene jeg har forsøkt har også bloggen bare tullet - sånn også her. Får ikke til å lage normale avsnitt, så dere får bare bære over med det.


Det siste halve året har ikke vært godt. Først det med mamma, så fikk jeg en ny runde med prolaps - ikke like ille som sist, men vond nok. Etter 1,5 måned med dette slo bekkenløsningen til igjen - og da jeg endelig følte meg i stand til å starte med hverdagen - døde svigerfar, og en ny sorgprosess startet - og rippet opp i de gamle....
Jeg har altså vært både fysisk og mentalt ganske på bånn, men kjemper meg atter en gang opp - sakte men sikkert.


Er så smått begynt å trene igjen, (stakkars hunder - de har ikke fått mye trening av meg de siste månedene - bare av Eivind, og det er nok uvant for dem. Jeg har ikke kunnet gå tur engang - så ikke kjekt).


Jeg satser på å gjennomføre planene mine for 2014 likevel. (Man må jo ha en plan....)
Vi venter fortsatt på løpetid hos Ficus, men nå begynner tiden å renne ut..., ellers ødelegger vi hele sesongen 2014 på alle områder og det vet jeg ikke om jeg vil....
Målet med Ficus i Nrh i år er jo A godkjenning både på ettersøk og ruin, så vi har mye å trene på.... - Jeg håper bare kreftene mine strekker til...
I agility er det jakten på Cert som er startet - og Ficus er kommet med på landslagtroppen, så det er mye som må klaffe i år.......
Har ellers planer om å starte i klasse 2 i Rallylydighet og kanskje starte å konkurrere i lydighet - men vi få se hva det blir til.


Er selv startet på Nkk trinn 2 Agility instruktørkurs sammen med Eivind. Det foregår i Bergen så blir en del reising fremover....
Første helg klarte vi så vidt å rekke frem pga båter som ikke gikk - og storm.... Vi måtte kjøre rundt over Suldal med den store bilen - ikke kjekt når man ikke så noen ting pga snøstorm. 2 ganger måtte vi stoppe helt opp fordi vi ikke så noen ting i snøføyka. Den ene gangen vi stod stille tok vinden tak i bilen og blåste de 3 tonnene sidlengs. Ja, jeg satt med hjerte i halsen. Tror aldri før jeg har vært så redd og så støl av å kjøre bil, som etter de 13 timene dette tok. En del anspente muskler ja......
Da vi kom frem var det midt på natta og vi måtte sove i bilen - kaldt! Minusgrader, storm og bare en kjeledress å ha på seg (jada - om sommeren har jeg med jervenduker i bilen - men om vinteren glemmer jeg dem.... = ??? ;) )
2 av 5 helger på Trinn 2 kurset har vært kjempekjekt - men mye å huske.... og masse hjemmelekse.....


Av kurs så har jeg avsluttet appellmerke (og alle som deltok bestod :) ) - og startet ett grunnkurs og ett videregående kurs i SBK.
Ellers har jeg fått flere forespørsler både om å dømme Rallylydighet og om å holde Rallykurs - og det er kjekt :)


Joda, jeg holder meg i gang....
Kunne (og burde kanskje) skrevet mye mer om hundene, men det får være, nå fikk dere i alle fall ett lite livstegn fra meg - ikke godt å vite når det kommer noe mer..... ;)

5 kommentarer:

Kari Anne sa...

Huff, ja, det høyres ut som nokre harde mnd for deg og dine, dette her. Krysser fingrane for at det blir normale tider for deg framover..

DU har spennande planar framover, og det er vel ingenting som stopper deg fra å starte i klasse 2 i RL? Meld deg på til Haugesund i mai, vel? :-)

Merete sa...

Håper du får det bedre framover!

Ghita sa...

Takk Kari Anne og Merete :)

Spørs om det ikke er noen NRH "greier" da. Var nok en grunn til at jeg måtte takke nei til å dømme.... ;)

Men satser på å starte i klasse 2 for Lajla i Juni :) (Synd dere flyttet dato så det ble samme helg som oss..., - men regner med det var en årsak til det ;)Vi får være flinkere til å samkjøre stevner så det ikke kræsjer neste år)


Kari Anne sa...

Men me har jo flytta stevnene igjen, me... Det skal vær stevne her nede 7. juni, og så igjen i starten av oktober.

Stevnet i juni er eit gigastevne der det skal vær både LP, RIK og Rally.

Kræsjer fleire helger?

Ghita sa...

Det hadde jeg ikke fått med meg Kari Anne :)
Var noe som kræsjet på høsten også, men jeg er visst ikke helt oppdatert på datoene ;)
Da skal jeg i alle fall notere det. Selv skal jeg til Bergen og holde rallykurs den helgen, men er sikkert andre herfra som vil nedover :))