torsdag 19. april 2012

Maia har her skrevet ett siste innlegg om Amie

Jeg får ikke oppdatert min egen blogg for tiden. Derfor har jeg fått lov å skrive ett innlegg i mamma sin blogg. Dette for å fjerne litt rykter vedrørende Amie.


Jeg gav fra meg min lille baby, Amie - som ble avlivet like etterpå. Jeg var med på å ta denne avgjørelsen sammen med oppdretteren til Amie.
Hun ringte meg og spurte hva som var skjedd og hvorfor jeg ikke kunne ha henne lengre. Hun spurde også hva jeg ønsket at skulle skje videre. Jeg sa da at jeg ikke ønsker at noen skal bli skadet av Amie, så vist hun skal omplasseres igjen vil det ta tid å få henne stabil - og det MÅ være til rette person. Sammen fant vi ut at dette var noe vi ikke ville ta sjansen på - så hun takket for seg....

Dette er nok den verste avgjørelsen jeg har tatt selv, så langt! Valget med å gi henne vekk kom da hun ble grinet og etterhvert også beit meg i fjeset (dette kan dere lese om på min blogg). Vist det er noen av dere der ute som lurer på noe mer angående dette, er det bare å komme å spørre. Jeg ønsker nemlig ikke å legge mer ut på nettet vedrørende dette, men svarer gjerne på spørsmål. Så kom til meg, og ikke spør andre - som tror de vet!
Mvh Maia

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Huffda.. det er aldri ein god avgjerelse å ta.. men når ein skaffer seg hund, er dette det absolutt verst tenkelige ansvaret ein er nødt til å ta.

Men når hunden ikkje har det godt, er av og til det beste å la dei få vandre vidare..

Det var nok ein klok avgjerelse i dette tilfellet, for etter å ha lest bloggen din, Maja, så hadde nok ikkje Amie det så greit med seg sjølv den siste tida.

Drit i ting andre seier, og stol på deg sjølv at det var det einaste rette å gjera...

Ghita sa...

Takk Kari Anne.
Tror Maia trengte den støtten - det har vært en tøff tid for henne....

Merete Kristensen sa...

Høres ut som at du har gjort rett valg! Viktig å tenke både på hundens velferd OG menneskenes velferd!
Og håper virkelig du klarer å la være å bry deg om hva andre snakker om om dette, selv om det er vanskelig.
Hilsen en som har visst hvordan det er å ha en hund som ikke er helt stabil, og som mange andre mener noe om...
Hilsen Merete