onsdag 27. april 2011

Da er påsken over for i år – og vi går en skamtravel vår/sommer i møte....

Her kommer en kort oppdatering: Vi har hatt det ganske avslappende. Litt jobbing på kjøkkenet (som er revet ned...), litt familiebesøk og litt hundetrening. Maia og Andre har vær hjemme noen dager, og det var kjempekoselig selv om det blir så som så med matstellet når vi står uten kjøkken ;)

Ficus har jeg trent litt i hagen – lydighet/apport/melding og ellers har vi vært på agilitybanen noen ganger. Veldig kjekt å se fremgangen hennes:)

Det er nok stort sett føring og samspillet oss i mellom som må trenes på i tiden fremover – men det ser ikke så verst ut ;) Eivind mener vi har for mye kontakt. Skjønner ikke det, da vi nesten ikke har kontakt i andre settinger en på agilitybanen ;P (Nå er jeg vel bortskjemt med Dewey – derfor mener jeg vi har for lite kontakt – men hun er blitt mye mer lydhør. Heldigvis :)

Jeg synes det virker som om Ficus er blitt voksnere også nå i forbindelse med løpetiden – kanskje det stemmer...? Hun jobber i alle fall mye mer konsentrert. Får bare håpe det holder ute i skogen også da ;P Jeg har valgt å ikke trene noe direkte bruks i påsken (pga løpetiden og problemene sist trening) Men har tenkt å satse på at vi får en god treningsøkt neste trening – og trener som sagt apport og melding her hjemme – så får vi se om det løsner igjen når løpetiden er ferdig.

Ficus har også vært på sin aller første utstillingstrening. Det gikk ganske bra. Hun fikk bevist at det ikke var henne det var noe feil med – mammaen derimot har masse å lære...... ;)

Eivind og Dewey trener fremdeles på kondisjon, hoppetekkninkk, føring og felt. De sykler nå ca 1 time om dagen – til tross for at Dewey er veldig påvirket av varmen. Det virker som om begge guttene har godt av denne tiden sammen alene – både fysisk og psykisk.

Ingen kommentarer: