tirsdag 19. april 2011

Ficus og jeg ”sniker” oss inn på agilitykurs ;)

Søndag var jeg igjen tidlig oppe. Det var en nydelig dag – og Eivind skulle på agilitykurs med Geir og Anne Karin fra Oslo hundeskole.

Jeg ville være med og se hva de holdt på med, før jeg dro videre for å trene litt bruks på egen hånd ;)
Tara og Ficus var i ”min” bil, og Dewey i Eivinds.                          

Det viste seg at de egentlig manglet en deltaker på de ferskeste hundene sitt lag, og da jeg forstod ut fra samtaler, at det var en mulighet til at jeg fikk lov til å være med, spurde jeg Geir. Joda det var ok for han :) Dermed endte Ficus og jeg på vårt aller første agilitykurs. Jeg har heller aldri gått på noe agilitykurs før, så det var spennende!

Jeg fikk masse tilbakemeldinger som gjør at jeg nå kan ta tak i alle MINE feil, før det går for langt. Ficus har potensiale.... - sa Geir ;) Hva han mente om føreren sa han ingenting om ;P (Litt håpløs kanskje.... ;)) Jeg vet at jeg ikke er veldig flink på føring – man må ha tilbakemeldinger og hjelp for å bli en god fører, er min mening. Men nå har jeg i alle fall noe å jobbe med :)

Jeg synes vi hadde fremgang bare denne ene dagen. Ficus gikk en bane på 20 hindere på slutten av dagen (jeg har bare trent enkelthindere og et par hopp med henne før) – og selv om vi disket omtrendt midt i (min skyld!), så er jeg kjempefornøyd med det vi fikk til.

Har skrevet ned det Geir sa til meg, da jeg er en vims når det gjelder å huske ting..., så nå skal punktene studeres før hver trening, sånn at jeg husker hva jeg skal og ikke skal gjøre.
Dette har jammen vært en lærerik og kjekk helg! :D

Ingen kommentarer: