mandag 2. mai 2011

Ficus på ”voksen” utstilling

I går var Ficus og jeg på vår første ordentelige utstilling. - Det er akkuratt så kjedelig som jeg egentlig synes at utstilling er....... ;)


Vi hadde fremmøte 09.00, men var vel ikke i ringen før 11.00......
Det var lenge å vente. Ficus fikk ikke hilse på så mange hunder – bare en liten groenendal valp og Bizo – som hun forøvrig prøvde å storsjarmere. Det var tydelig at det var en hun både kjente og likte ;)
Den lange ventingen til tross så gikk det ikke så aller verst i ringen. Joda hun galoperte bittelitt og hun satte seg noen ganger – men ikke så mye som jeg hadde forventet. Det hadde heller ingenting å si – for dommeren hadde bestemt seg nesten før vi kom inn i ringen. Jeg forstod allerede på første setning at vi ikke kom til å få noen premiering av betydning – og det stemte, det ble gult på Ficus fordi kroppen var for lang i forhold til rasestandarden, sa han. Men ellers var kritikken bra – med exelent temperament :)


Jeg fikk ”trøst” av den andre face rase eieren – fra Mandal, med en hund som egentlig var ganske lik Ficus i farge. De fikk Championatet – og det unner jeg dem. Jeg måtte ikke gi opp etter ett forsøk på utstilling, sa hun – dommerne er så forskjellige ;) Det er jo noe jeg vet fra tidligere også, men jeg skal ærlig innrømme at jeg i alle fall hadde forventet blått.... ;)

Ja, ja bedre lykke neste helg – da har jeg lovet Eivind å bli med til Kristiansand – så derfor meldte jeg på på utstilling der også :)

4 kommentarer:

Mai sa...

Elegant du var Ghita =0)

Klem Søss

Kari Anne sa...

For ein teit dommar! For lang, liksom...

Pytt pytt, neste dommar er sikkert klokare og gir dåkken rød ;-)

Anonym sa...

Hei! Kjekt å se dere på Orre :) Hera hadde for myk pels. hehe. Dommeren hadde ivertfall rett i det med temperamentet på Ficus! Han er bare så søt :)) Vi skal også til kr.sand, så vi ses sikkert der også :)

Hilsen Kristin

Ghita sa...

Takk Mai - visste ikke at du også var her! :)

Får håpe du har rett Kari Anne - trenger en blå for å få agilitycampionat vet du.... Og for meg er hun verdens vakreste - og skjønneste - og herligste og snilleste osv.... uansett hva dommerne sier ;P

Dommeren har nok rett i at hun er litt lang også Kristin, men jeg har enda aldri sett en så kvadratisk face rase som han vil ha ;)Skal se etter deg i Kr.sand - lykke til hvis jeg først ser dere etter utstillingen ;)