torsdag 1. desember 2011

NM 2011

NM i år gikk nok ikke helt som Eivind håpet, han og Dewey endte på 4 plass – igjen (sist var det Eivind og Tara). Likevel hadde de noen ganske bra løp, men pga litt for lang sving særlig ett sted, ble de slått med 0,7 sekunder. Så det er ganske tøft i teten i agility. Godt man har elektronisk tidtaker!
Tror likevel Eivind til syvende og sist er ganske fornøyd med resultatet. Når vi tenker på hvor lite trening Dewey har fått de siste månedene pga skader hele tiden, er det faktisk veldig bra gjort at de kom så langt – og det tror jeg Eivind også innser. I tillegg svever han fortsatt etter å ha fått Kalatrofeet ;)

For Maia og Kahrma ver det mer eller mindre «stang ut» (sier hun), men de endte da på 14 plass individuelt. Det er faktisk ikke så verst for en hund som ikke er en individuell løper, men en ganske safe lagløper.

Lag gikk de ikke i år. Dette fordi det har foregått en boikott pga underlaget som ikke er noe å skryte av, når man vet hvilken fart hundene løper med. Ellers så hadde både Dewey og Kahrma kvalifisert seg til å være med på 1 laget fra SBK.

Ingen kommentarer: