onsdag 1. februar 2012

Rundering og funn av barnevogn :)

Ficus, jeg og de andre hundene, hadde en nydelig dag i går, sammen med familien Adamson. Først gikk vi en liten tur, så trente vi Ficus og Mist. (Vi har begge to alltid treningsutstyr i bilen - og tar tingene litt på sparket når det passer seg sånn).

Det fine med å trene sånn "litt tilfeldig" er at forventningene ikke er så store - og forholdene kan legges til rette sånn at jeg ikke belaster meg selv mer en jeg klarer.

Ficus var først ut og hun fikk rundert ca 300 meter med figurant og blindslag. Var veldig kjekt, særlig siden det er så sjeldent vi får rundert. Terrenget var vanskelig for Ficus, og det var mange naturlige hindringer i terrenget som gjorde at hun virkelig måtte jobbe. Helen hjalp oss til å lykkes på så og si alle slag. Et par var litt grunne i starten, men det er jo det jeg sliter litt med....

På slutten la vi opp til et laaangt og vanskelig slag - det ble knallbra. Ficus kom tilbake med en kopp som «løsbitt»... Jeg ble litt perpleks, men så valgte jeg å si «vise». Da for hun tilbake og påviste barnevogna med Findly – som Helen hadde måtte sette fra seg på veien for å komme seg inn i skogen selv. Det var veldig, veldig bra. Vi valgte likevel å gjenta det siste slaget fordi vi ville at Ficus skulle forsere noen hindringer som hun ikke fikk når hun fulgte veien. Derfor tok jeg med meg barnevogna, mens Hellen igjen la seg ut. Nå fikk Ficus også påvirkning. Det ble ett knallbra slag :) Hun brukte lang tid, og da hun kom inn med fastbittet hang trekanten på halv tolv – den var røket... men Ficus påviste og Helen lekte henne inn.

Selve meldingsbiten – som jeg har jobbet litt med i det siste, var rett og slett perfekt! :D

Etter treningen dro Helen hjem og jeg tok enda en liten tur med mine hunder – der de også fikk ett godbitsøk.

Det som er trist med denne flotte dagen er at Ficus haltet stygt etterpå. Så det er tydelig at hun ikke bare har satt seg fast, men også skadet seg under gårsdagens treningsøkt :( Hun skriker når vi prøver å undersøke henne :( Dette var en stooor strek i regninga og pga det er det lite sannsynlig at vi kan gå på Nrh-treningen i kveld :(( Det ser ut til at vi aldri får trent på Orre.. - og vi som trenger det så sårt!

Ingen kommentarer: