torsdag 6. september 2012

Junior NM 2012 - resulterte i en 3 plass på Maia og Kahrma

Da er nok et junior NM over.

Gratulerer til Maia og Kahrma som fikk 3 plassen - etter en del førerfeil....., men er ikke så lett både å skulle arrangere og å gå selv - det vet jeg alt om.

Fra agilityuken 2012.
Fotograf: Lene Fossdal

Maia skulle egentlig ikke være med som arrangør denne gangen, men da det ikke var andre som kunne (ville) ta på seg oppgaven - og arrangementet allerede var i gang, syntes hun bare hun måtte stille opp som en av styremedlemmene i NKKU.
Hun satte derfor oppe nesten hele natta med skjemaer som skulle fylles ut før stevnet. Jeg var sint for det, syntes ikke det er mye rettferdig når man skal opp å gå et såpass viktig stevne neste dag.

I tillegg fikk de få som arrangerte og stod på for å få til dette juniormesterskapet masse dårlige tilbakemeldinger. Både under arrangementet og etterpå. Man kan vel ikke si at det fører til noe man ønsker å gjenta.....

Det skjedde nok en del ting som burde vært unngått (menneskelig svikt) men i stedet for å lage bråk om det, hadde det vel vært bedre å prøvd på å gjøre det beste ut av tingene og hjulpet til om man kunne?

Vi får håpe det er noen som vil fortsette å arrangere, da meningen vel er at det en gang skal bli offisielt. Synes det er synd om junior NM skal forsvinne igjen fordi man ikke kan samarbede om noe som i utgangspunktet er bra.

Jeg har stor respekt overfor de som sitter i NKKU for at de er så voksne at de kan "svelger kameler" og oppfører seg ordentlig i det offentlige rom. Skulle ønske flere kunne gjøre det samme.....
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var litt leit å lese, Ghita;) vet jo hvor mye Maia har jobbet med dette. Utakk er verdens lønn heter det visst...og i slike sammenhenger er det ikke lett. Noen må gjøre jobben og noen er kritiske til det meste.
Når det er sagt kan det være lurt å tenke litt nye tanker når det gjelder juniorNM...hva med å kåre en juniormester i det vanlige NM? da går de samme baner som de "voksne" men er man under 18 så får de egen resultatliste og man får kåret en verdig juniormester uten for mye ekstra jobb!!!! bare en tanke som slo meg...Maia er gudjelov en Fossum;))klem fra Irene

Ghita sa...

Takk for fine ord og god klem Irene :) Jeg har videreformidlet budskapet ditt, så får vi se hva de unge mener og vil.