torsdag 28. februar 2013

Våre hunder 2012

Da er resultatene fra 2012 endelig kommet - og jeg kan skryte litt av hundene våre... ;)
Alle de voksne hundene våre tok med seg en "tittel" fra sine respektive raseklubber i 2012.

Dewey ble "Årets Agility Aussie" i klasse 3 i 2012. Det er 3 år på rad at han får tittelen, så han holder koken i en alder av 8 år -  selv om vi trappet veldig ned på agilityen i fjor :)
Under NM 2012 kom Dewey på en 5 plass.
På Agiprolista kom han på 11 plass, (her var det kun resultater som var registrert i Agipro som gjaldt).

Bildet er fra NM 2012. Fotograf: Åsta Viksøy

Kahrma ble jammen meg "Årets Belger i Agility" klasse 3 og kom på 3 plass som "Årets Belger i Hopp", klasse 3. Det hadde jeg aldri trodd! For det var mange gode som skulle slåes - og Kahrma gikk bare halv sesong i 2012 pga diverse skader. Kjempesynd at hun hadde skader i toppåret sitt....
Under NM kom Kahrma på 6 plass.
På Agiprolista lå hun på 14 plass, (her var det kun resultater som var registrert i Agipro som gjaldt).

Bildet er fra NM 2012. Fotograf: Åsta Viksøy

Ficus kom på delt "Årets nybegynner Berger" i Agility. Dette fordi poengene fra klasse 2 plutselig ikke gjaldt likevel og heller ikke utslåtte ekvipasjer...... Hadde de også vært med (slik det står i klubbens regler) så hadde hun vunnet suverent.
Ble nok også litt kaos for klubben fordi Ficus fikk alle nappene fra klasse 1 til å starte i klasse 3, i løpet av 1 år - både i Hopp og i Agility. (Dette er faktisk en bragd i seg selv!)
Ficus kom på 9 plass i klasse 2 i Agipro, men vi ble ikke værende i noen klasser i 2012 - og også her var det kun resultater som var registrert i Agipro som gjaldt.
Når det er sagt så satte klubben opp en ny tittel pga Ficus dette året "Årets Bragd". Denne fikk Ficus fordi hun som første Berger i Norge er B-godkjent redningshund.

Bildet er tatt av Asta foto 2012

Som dere ser var også 2012 litt av et år for hundene våre. Veldig kjekt når all jobben vi gjør med dem gir slike resultater :)

2 kommentarer:

Marit sa...

Gratulerer så mye Ghita!!! Det var kjempemoro og vel fortjent!!

Ghita sa...

Tusen takk for de fine ordene Marit :)