mandag 20. mai 2013

Ukene flyr.....

Da er noen travle uker over.
Trening i flere former har stått på programmet - så fort jeg/vi har hatt anledning. Noen dyrlegebesøk og massasje til Kahrma har det også vært..... - hun går fortsatt til utredning...

Ellers så har jeg/vi vært veldig sosiale i denne tiden.
Familiebesøk fra Oslo, Danmark og Karmøy har stått på programmet, forutenom min svigerinnes 50 års-feiring, Ronjas 2 års dag, Karolines 15 års dag - og konfirmasjon, og til slutt Maikis 20 års dag.
Ja og så 17 Mai og pinse da......
Dette betyr masse familiære sammenkomster, med og uten hundene....

Fra 2 års dag, konfirmasjon og 17 mai
 

 
Baking og brodering på samme tid......


 
Og her er resultatene....
 
 
Det betyr også at hundene har blitt litt forsømt noen ganger, men vi har nå prøvd å få gjort litt med dem.

 
Fra morgenturen tidlig 17 Mai :)
 
 
Ficus har stort sett fått sine Nrh-treninger men jeg har ikke vært like fornøyd bestandig - særlig ikke nå rett før prøvene. Ficus har sluppet bittet på vei inn fra figurant to ganger på de 2 siste treningene - noe jeg ser veldig alvorlig på :(   Men jeg anser det også som en utprøving fra Ficus sin side (husker at det samme skjedde med Tara) - bare synd det ikke er kommet før..... I 2 økt på lørdag snudde det seg og vi fikk en fin opptur og en fin økt til slutt :)

Det var vanvittig varmt på lørdag så hundene sleit i varmen, men det er fortsatt ingen unnskyldning for å slurve. Jeg var veldig streng (tror jeg) i første økt og det endte med at Ficus ikke fikk funn (av den ene figuranten) - og at figuranten bare kom inn. Dette gav fine resultater i andre økt hvor det ikke var noe tull :)

Jeg gikk derfor hjem med en god følelse i magen tross alt :)

Ingen kommentarer: